JELENU MARINKOVIĆ VIŠE NE PREPOZNAJU NI NAJBLIŽI! Ne liči na sebe, Ivanu neće biti dobro kada je ovakvu bude video!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marinković je odlučila da promeni lični opis.

JELENU MARINKOVIĆ VIŠE NE PREPOZNAJU NI NAJBLIŽI! Ne liči na sebe, Ivanu neće biti dobro kada je ovakvu bude video!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Marinković

Jelena Ilić Marinković je nedavno odlučila da promeni svoj izgled, a odluku je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Na svom Instagram storiju, Jelena je objavila fotografiju sa novim izgledom i napisala: "Novi 'look' (izgled) za novo životno poglavlje". Ova promena izgleda izazvala je različite reakcije među njenim pratiocima, a mnogi su se zapitali da li je Jelena radila neke estetske zahvate ili je možda samo preterala sa korišćenjem filtera na svojoj fotografiji.

S obzirom na to da Jelena izgleda potpuno drugačije u novoj fotografiji, mnogi su se zapitali da li je ona možda radila neke estetske zahvate kako bi postigla ovaj novi izgled. Međutim, ova spekulacija nije potvrđena, jer Jelena nije javno komentarisala ove glasine. Sa druge strane, postoji mogućnost da je Jelena jednostavno iskoristila filtere prilikom obrade fotografije, što je čest slučaj na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Marinković

 

Nedavno, Jelena Marinković i njen suprug Ivan gostovali su u emisiji "Narod pita", gde su zajedno sa voditeljem razgovarali o različitim temama, između ostalog o razvodu, s obzirom da je Jelena supruga prevarila u "Eliti" sa Urošem Rajačićem, sa kojim je i dan-danas u kontaktu. Ostaje nam da vidimo kako će Uroš komentarisati ovu Jeleninu promenu. Komentari i mišljenja gledalaca su podeljena, pa jedni smatraju da je Ivanova supruga preterala i da je izgubila prirodnu lepotu, dok drugi tvrde da je ovo odlična odluka i da se Jelena preporodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading