EVO ŠTA SE DEŠAVA SA ANITINIM SINOM! Procurili snimci koji OTKRIVAJU ISTINU o tome kakva je pobednica zapravo majka! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ljudi zna da je Stanojlovićeva vrlo rano ostala trudna i dobila sina, a ovo je istina o njihovom odnosu!

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA ANITINIM SINOM! Procurili snimci koji OTKRIVAJU ISTINU o tome kakva je pobednica zapravo majka! (FOTO)

Foto: Amig show

Anita Stanojlović, mlada žena koja se proslavila pobedom u rijalitiju "Elita 7", nedavno je obeležila svoj uspeh i učešće u prethodnoj sezoni rijalitija. Iako je njen uspeh u rijalitiju bio impresivan, ono što je zaista iznenadilo mnoge ljude je otkriće da već ima sina, koji je rođen kada je Anita bila veoma mlada. Ova hrabra i nežna mlada mama je s ponosom govorila o svom sinu i njihovom odnosu, što je dirnulo mnoge i dodatno povećalo simpatije kod publike.

Anita je rođena 2003. godine, što znači da je postala majka kao veoma mlada devojka, ali njena iskrenost i otvorenost u vezi sa ovom temom su fascinantni. Mnogi su bili zapanjeni kada su saznali da je ona majka, ali njena hrabrost da podeli svoju priču inspirisala je brojne mlade majke širom sveta. Ona je pokazala da ljubav i briga za decu ne zavise od godina i da je moguće biti posvećen roditelj i u mladom uzrastu. Njeno otkriće je dodatno osvetlilo njen karakter i pokazalo da je ona mnogo više od pobednice rijalitija.

Foto: printscreen/instagram/anita.stanojlovic.official

Anita sa sinom

Pored toga, Anita je naglasila koliko joj je porodica bila od ključne važnosti u njenom životu. Zahvalna je na njihovoj bezuslovnoj ljubavi i podršci koju je primala tokom svog životnog putovanja. Njena priča o tome kako je uspela da izgradi čvrst odnos sa porodicom i kako se nosila s izazovima majčinstva u mladosti je emotivno dirljiva i podseća ljude na značaj porodičnih vrednosti.

S obzirom na svoje obaveze kao pobednica rijalitija, Anita je uspela da pronađe vreme za svog sina Alekseja, što je dodatno potvrdila putem društvenih mreža. Na Instagramu je podelila dirljivu fotografiju sa svojim sinom, pokazujući koliko su bliski i koliko uživaju u zajedničkim trenucima

- Dobro jutro bebo - napisala je Anita dok je grlila i ljubila svog sina.

Foto: printscreen/instagram/anita.stanojlovic.official

Anita sa sinom

Anita Stanojlović svojim primerom pokazuje kako se balansiraju lični uspeh i roditeljstvo, i kako ljubav i posvećenost ne poznaju granice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading