POBEDNICA "ELITE" ŽRTVA PREVARE, TIČE SE I NJENOG SINČIĆA! Anita Stanojlović HITNO PRIJAVILA SLUČAJ - u aferu uvučeni I FANOVI?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo i beskrupulozno!

POBEDNICA "ELITE" ŽRTVA PREVARE, TIČE SE I NJENOG SINČIĆA! Anita Stanojlović HITNO PRIJAVILA SLUČAJ - u aferu uvučeni I FANOVI?!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević, Printscreen/Pink TV

Aktuelna pobednica rijalitija "ElitaAnita Stanojlović velikim trijumfom osvojila je srca čitavog auditorijuma, a interesovanje za njen privatni život ne jenjava. 

S obzirom na popularnost i more benefita koje nosi sa sobom laskava titula pobednice rijalitija, mnogi zli ljudi su ljubomorni na njen uspeh. Sada se Anita požalila fanovima na mreži da je žrtva velike prevare.

Naime, kako se može zaključiti po njenoj objavi, neko je pokušao da joj ukrade identitet na mreži i na njen račun sakuplja pratioce i slavu.

Foto: printscreen/instagram/anita.stanojlovic.official

Anitin stori

- Draga podrško, molim vas da prijavite ovaj profil više puta. Nažalost, pravi ozbiljne probleme Aniti i maltretira ljude na Tik-toku. Većina ne shvata koji je Anitin pravi profil i, samim tim, stiče lošu sliku o njoj. Ovo je trenutak kada treba najviše da se družimo i stanemo na rep ovoj bolesnoj osobi - delite što više - bio je ropac za pomoć pobednice "Elite", a nakon toga se nadovezala:

Foto: printscreen/instagram/anita.stanojlovic.official

Anitin stori

- Takođe uzima objave od podrške i istima piše ovakve stvari i ucenjuje ljude predstavljajući se pogrešno - dodala je.

- Molim sve koji ste me podržavali dve godine da prijavite ovu ženu jer mi uzima dete u usta, a ne znam ni ko je ni šta je - stoji na fotografiji lažne Anite.

Kako će se popularna Venera od Kruševca, kako u narodu često nazivaju Anitu, uspeti da se izbori s ovim napadima i da li će slučaj na kraju morati da prijavi policiji, ostaje nam da ispratimo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading