ANITA I ANELI SE ZAJEDNO BACILE U PROMET: Od VEČERAŠNJEG SUSRETA im zavisi budućnost, a od ovakve ZARADE i same mogu da IZDRŽAVAJU DECU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenule stopama mnogih rijaliti zvezda koje su se oparile.

ANITA I ANELI SE ZAJEDNO BACILE U PROMET: Od VEČERAŠNJEG SUSRETA im zavisi budućnost, a od ovakve ZARADE i same mogu da IZDRŽAVAJU DECU (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović i Aneli Ahmić zakazale okršaj na TikToku

Pobednica "Elite" Anita Stanojlović i drugoplasirana Aneli Ahmić najavile su okršaj na TikToku večeras sa početkom od 22 sata.

Naime, ove dve učesnice rijalitija očito su rešile da krenu stopama mnogih bivših zadrugara koji su se oparili na ovoj društvenoj mreži, pa su i njih dve zakazale čuveni lajv na pomenutoj platformi.

Republika

Foto: printskrin instagram

Aneli Ahmić i Anita Stanojlović najavile okršaj na TikToku

Jedan od najaktivnijih rijaliti igrača kada su lajvovi na TikToku u pitanju, koji je na ovaj način video najbrži i najlakši način da dođe do ogromnog novca, je svakako Filip Car, kao i njegova bivša partnerka Dalila Dragojević koja je navodno zbog zarade na TikToku batalila i voditeljksu karijeru, pre nego što je zbog dečka otišla za Ameriku.

Učesnici "Elite" su takođe u dvorištu često razgovarali o tome kako se i koliko zarađuje od lajvova i giftanja na TikToku, a jednom prilikom su čak komentarisali upravo koliko para na taj način zgrne Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević najbolje profitirali na TikToku

Elitari Luka Maso, Darijan Radomirović i Mensur Ajdarpašić vodili su razgovor, a Luka je otkrio da se ozbiljno bavio tom društvenom mrežom, te da je Filipu i sam slao novac.

On je priznao da je uticao i na nekoliko poraza Marka Janjuševića Janjuša.

Jako mi je žao, jer sam ja gifter - govorio je Luka cimerima, a Mesur je izneo svoj stav:

Znaš koja je to lova, po 100.000 evra - dodao je Mensur. 

Car uzima po 6000 evra nedeljno - dodao je Darijan.  

Ja sam mu bio prvi gifter - zaključio je Luka. 

Za Dalilu su mediji ranije objavljivali da je uspevala da zaradi i do 15.000 evra na nedeljnom nivou, ali sa ozbiljnim radom i do 20 sati dnevno držanja lajvova sa manje ili više poznatim TikTokerima. Kako je Kurir svojevremeno istraživao, ispostavilo se da je Dragojevićka zarađivala na ovoj platformi više od svih poznatijih javnih ličnosti u našem regionu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

02.08.2024 05:51

NE IZNENAĐUJU ME OVE DVE SPODOBE...NA ŽALOST ZEMLJE SRBIJE OVE DVE SPODOBE SU POBEDNICI...TO JE, NA ŽALOST,SRBIJA...ODLIČNI I OBIČNI FOLIRANTI...ALI NE ZASLUŽUJU DA IM SE IME POMENE...A KAMOLI DA SU DOBILE, NA PREVARU, NAGRADU...