ANELI PRIZNALA DA JOJ JE ŽIVOT NAPOLJU PAKAO: Svakodnevno ostavlja utisak da joj teče med i mleko, a sada otkrila da NE SME DA IZAĐE MEĐU LJUDE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva progovorila o svom psihičkom stanju.

ANELI PRIZNALA DA JOJ JE ŽIVOT NAPOLJU PAKAO: Svakodnevno ostavlja utisak da joj teče med i mleko, a sada otkrila da NE SME DA IZAĐE MEĐU LJUDE!

Foto: instagram/Printscreen/aneli_hancy

Pobednica "Elite" Anita Stanojlović i Aneli Ahmić sa kojom se borila u superfinalu i koja je ostala na drugom mestu, večeras drže lajv na TikToku u kome razgovaraju na mnoge teme i odgovaraju na razna pitanja fanova.

Jedno od pitanja koje je stiglo za Aneli ticalo se njene anksioznosti koju ima zbog ogromnog stresa koji je pretrpela usled svega što joj se izdešavalo kako u stvarnom životu, tako i u rijalitiju. Međutim, ona je sada pristala da joj se stanje napolju samo još više pogoršalo.

- Nije mi nestala anksioznost, postala je još veća. Ne mogu među ljude. Ne mogu da gledam nikoga, izbegavam društvo, provodim vreme samo sa Norom i porodicom - odgovorila je Aneli.

Republika

Foto: printskrin tiktok

Anita Stanojlović i Aneli Ahmić u lajvu na TikToku

Podsetimo, zadrugarke Milica Veličković i Bojana Pavlović jednom prilikom su u "Eliti" kroz razgovor otkrile da Ahmićeva ima anksioznost, te navele da ona nije želela da o tome priča pred kamerama kako ne bi ispala žrtva u očima javnosti.

Inače, i po svakodnevnim objavama na društvenim mrežama Aneli ostavlja potpuno drugačiju sliku o sebi. Deluje kao da joj po izlasku iz "Elite" cvetaju ruže i kao da ju je krenulo u životu.

Ona se takođe jednom prilikom pohvalila kako joj je najbolja psihoterapija kada se prepusti svom plastičaru koji ju je nedavno nagovorio da ubrizga botoks, kada je posetila salon u kome radi određene tretmane za lice.

Aneli se napokon vratila i u teretanu, pa bi trebalo da joj i treninzi pomognu u borbi sa ovim mentalnim poremećajem koji je vrlo čest u današnje vreme i od kog pati 30% populacije u nekom trenutku života.

BOUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading