ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI AHMIĆ PRED ROĐENDAN! Drugoplasirana učesnica "Elite" će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuševa bivša odlučila da promeni izgled!

ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI AHMIĆ PRED ROĐENDAN! Drugoplasirana učesnica "Elite" će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Drugoplasirana takmičarka "Elite 7" Aneli Ahmić privukla je veliku pažnju u sedmoj sezoni popularnog rijalitija, kako svojom pričom, tako i izgledom. Na društvenim mrežama isplivale su Aneline slike iz prošlosti, na kojima se vidi da je izgledala potpuno drugačije, kao i da je u međuvremenu uradila nekoliko zahvata.

 

 

Aneli je odlučila da ne stane ni posle rijalitija. Sada je odlučila da promeni boju očiju, pa se tako pohvalila sočivima plave boje koje je dobila na poklon.

- Zahvaljujući vama imaću najlepše oči - napisala je Aneli u objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli menja boju očiju pred rođendan

Inače, Aneli će uskoro proslaviti rođendan, a veliku feštu najavila je na društvenoj mreži Instagram. Mnoge već zanima da li će na žurku pozvati i cimere iz Bele kuće s obzirom na to da je s malo njih ostala u kontaktu. Jedno je sigurno, na žurku neće biti pozvan Marku Janjušević Janjuš, čije je dete abortirala i sa kojim je ostala u lošim odnosima.

Aneli je sinoć održala "lajv" na društvenoj mreži TikTok, gde je sa Anitom Stanojlović govorila o tome kako se bori sa anksioznošću, koja joj se pojačala zbog ogromnog stresa.

- Nije mi nestala anksioznost, postala je još veća. Ne mogu među ljude. Ne mogu da gledam nikoga, izbegavam društvo, provodim vreme samo sa Norom i porodicom - rekla je Aneli tokom svog uključenja na društvenoj mreži TikTok.

Republika

Foto: printskrin instagram

Aneli najavila proslavu rođendana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

02.08.2024 13:47

OČI SU OGLEDALO DUŠE, TAKO DA OVAJ OLOŠ NIKADA NE MOŽE DA IMA NI LEPE, A POSEBNO NE NAJLEPŠE OČI!!!