"NISMO VIŠE ZAJEDNO": Aniti prekipelo usred lajva, pa progovorila o RASKIDU sa Anđelom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićevu iziritirala pitanja i komentari o njenom odnosu sa Rankovićem, pa planula i pukla kontru fanovima!

"NISMO VIŠE ZAJEDNO": Aniti prekipelo usred lajva, pa progovorila o RASKIDU sa Anđelom!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anita i Anđelo

Pobednica "Elite" Anita Stanojlović odžala je sinoć lajv na TikToku sa Aneli Ahmić, koja je u ovoj sezoni popularnog rijalitija osvojila drugo mesto, gde je, između ostalog, govorila o svom odnosu sa Anđelom Rankovićem.

Naime, pratioce koji su rijaliti učesnicama postavljali pitanje najviše je i zanimalo kako Anita i Anđelo funkcionišu u spoljnom svetu, te koliko i kako se viđaju s obzirom na to da je on u Beogradu, dok je Stanojlovićeva sa svojom porodicom u Kruševcu i da za sada njih dvoje ne planiraju zajednički život. 

Republika

Foto: printskrin tiktok

Anita Stanojlović u lajvu sa Aneli Ahmić odlepila zbog pitanja o Anđelu

Anita nije delovala preterano raspoloženo tokom lajka, što su mnogi primetili i iritirali pitanjima na tu temu, ali i na temu njenog fizičkog izgleda, kao i Anđelovog neverstva.

- "Anđelo te vara u Beogradu" - pročitala je Anita pitanje i odgovorila da može sve dok ona ne sazna, a zatim je odgovorila i na komentar kako je Ranković bio sa pola devojaka u Beogradu:

- Znam i iz njegove priče sa kim je sve bio i sa koliko devojaka. 

Međutim, Stanojlovićevoj je u jednom momentu prekipelo, pa više nije mogla da odgovara na pitanja tipa: "Da li ste zajedno", koja su se uporno ponavljala i vrtela u krug, uprkos njenim odgovorima, pa je planula i uzviknula:

- Ne, nismo više zajedno!

Zatim je ljutito pred svojim ukućanima konstatovala da je užasno nervira da ponavlja da su zajedno, što su mnogi protumačili da ipak nije potpuno srećna i zadovoljna u toj vezi.

Republika

Foto: Instagram.com/menejeblam

Anita Stanojlović smatra da nije preterala s korekcijama lica

 Neki su primetili da se Anita u međuvremenu i ugojila, a ona je i na to odgovorila uz dozu ironije da je to od lepog života, dok je prethodno sa Aneli komentarisala da i ona mora da počne da trenira poput nje. Mnogi su joj upućivali i kritike zbog toga što je po izlasku iz "Elite" raznim zahvatima potpuno promenila lični opis, a ona se pravdala da nije uradila ništa preterano.

- Malo sam radila botoks, usne i malo samo zategla nitima jagodice, gde sam preterala, uradila sam samo ono što je bilo potrebno, ni u čemu nisam preterala - zaključila je Anita.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading