ISPLIVALI DOKAZI DA JE ANITA TIPOVANA: Sve joj je rađeno IZA LEĐA zbog MARKETINGA, a na kraju je ona OSTAVLJENA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva je sve vreme pričala ovu verziju, ali joj mnogi nisu verovali.

ISPLIVALI DOKAZI DA JE ANITA TIPOVANA: Sve joj je rađeno IZA LEĐA zbog MARKETINGA, a na kraju je ona OSTAVLJENA!

Foto: Amig show

Iako je zbog kraha braka između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore na strubu srama bila pobednica "Elite", nakon što se digla ogromna prašina u medijima kada se otkrilo da se na dan venčanja koje se odigravalo na Sverom Stefanu dopisivala sa hrvatskom tiktokerkom Mateom Car, sada su isplivali dokazi da je zapravo Matora u taj brak ušla zbog marketinga.

Naime, Anita je još u Beloj kući tvrdila da je ona tipovana, kada se povela polemika oko toga da je svadba sa njom već bila planirana unapred.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović sve vreme tvrdila da je ona tipovana za svadbu

Podsetimo, Anita Stanojlović nakon što su se razotkrile njene prepiske sa Mateom Car, kratko je patila i molila Matoru da joj oprosti, a onda je nastavila dalje i pored osuda cimera.

Čim se u "Eliti" pojavio Anđelo Ranković uplovila je u vezu sa njim i tokom meseci njihovog zabavljanja otkrila mnoge prljavštine iz odnosa sa sada već bivšom suprugom.

Nakon njenih tvrdnji, mnogi su počeli da komentarišu da je Anita bila tipovana za svadbu.

U rijalitiju se dosta pričalo o tome kako je Matora htela da napravi svadbu sa njom u marketinške svrhe, a sada je na mrežama osvanuo Jovanin komentar koji su mnogi protumačili kao dokaz da je ipak Stanojlovićeva bila u pravu, odnosno, da je bila tipovana.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora venčale su se u Crnoj Gori

Kako Pink.rs prenosi, Matora je 10. jula, samo dan nakon Anitinog napuštanja "Zadruge 6" objavila fotografiju sa kumom Tamarom i prstenom na njenom ruci. 

Međuitm, Tomićkin odgovor na Tamarin komentar je ono što je sve zaprepastio.

- Samo što će naša svadba biti for real (stvarna, prim. aut. ) - napisala je Matora u komentaru, što su mnogi protumačili kao dokaz da je Anita zaista, kako je i tvrdila, tipovana za svadbu u marketinške svrhe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading