ŠA DOŽIVEO NEZAPAMĆENI ŠOK PRED EMISIJU: Bliska osoba mu zabila NOŽ U LEĐA sa Stanislavom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto reper nije očekivao!

ŠA DOŽIVEO NEZAPAMĆENI ŠOK PRED EMISIJU: Bliska osoba mu zabila NOŽ U LEĐA sa Stanislavom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sha

Nenad Aleksić Ša i Jovana Tomić Matora, koji su dugogodišnji prijatelji, bili su gosti u emisiji "Narod pita" zajedno sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Matora je šokirala repera pred sam početak emisije. Naime, kako je Ša otkrio, Tomićeva mu se nije ni javila, što je njega razočaralo.

- Ja samo moram da kažem da mi nije jasno što mi se nije javila kad je došla. Želim da znam da li se nešto desilo, pa je tako među nama. Iskreno, ona zna da je meni bilo čudno što se u rijalitiju družila sa Stanislavom. Nismo se čuli nakon finala, samo smo poruku jednu razmenili, to bi bilo to - istakao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša se razočarao u Matoru

Inače, Tomićeva se zbližila sa Stanislavom Krofakom Panterom nekoliko meseci pred kraj "Elite 7", a svoj odnos nastavili su i u "spoljnom svetu". MMA borac je pristao i da bude Matorin personalni trener, a ona se često hvali da joj je pomogao da smrša.

- Za samo četiri meseca -25 kilograma uz mog druga i trenera i naravno moje volje - napisala je Matora nedavno u opisu fotografije, ispod koje su počeli da se nižu komentari podrške u kojoj joj čestitaju na tako vidnom uspehu u gubitku kilograma i formiranju mišićne mase.

 

 

Tomićeva je dobila i zanimljivu ponudu sa Stanislavom.

- I snimajte treninge ima nas koji bismo se rado priključili na onlajn treninzima - osvanula je i jedna primamljiva ponuda među komentarima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Darko

03.08.2024 08:58

Ovaj decko sarlatan je psihicki bolesna osoba i mora na lecenje.Psihijarija,neka ustanova takvog tipa,ima ih dosta u Srbiji.Nadlezni reagujte dok ne bude kasno.On ne sme u drustvo ,na ulicu,a sa zenama,veza ,brak,da i ne pricamo sve su jedva izvukle zivu glavu.jedino miona sa ispijenim mozgom ne razume o cemu se radi.Ako ne pobegne,neki fatalan kraj je blizu.matora i ona je bolesna,ali to je druga vrsta bolesti lezbejsko -sektaski klan,lecenje isto,psihijatar,psiholog dozivotno.Toliko,za sada.

Prijatelj

03.08.2024 09:48

Prijatelj Ša nije niti jednog trenutka stao uz Matoru u njenim sukobima sa Anitom i Anđelom, niti jednom nije osudio Anitinu prevaru, izdaju, laži i vređanje Matore a nakon Anđelovog ulaska i ljubavi sa Anitom veliki i dugogodišnji Matorin prijatelj Ša čak je i podržao tu ljubav i iznosio lepo mišljenje o Aniti i Anđelu. Miona se družila sa Anđelom i bile su prijateljice, Amđelo i Anita su tešili i savetovali Ša nakon njegovih svakodnevnih svađa sa Mionom . Dok je Matora patila i plakala, tresla se i plavila, trpela uvrede i poniženja od Anite i Anđela, dok jeMatora trpela osude od naglo osveštene lažne kume i prijateljice Milene i naglog pa i čudnog prijateljstva prema Anit od sttrane Đedovića,( a beše Đrdović i optuživao Anitu i majku joj za lopovluk i udruženo ..., pa mu majka zspretila tužbom ), gde je bio prijatelj Ša da stane uz Matoru i kaže bar nekoliko rečenica i odbrani je od tih uvreda i osuda. Da li je to prijatelj koji samo čuva svoje dupe ( i on se plaši svega šta Anita zna o njemu ) i cvili dan i noć kako je Miona hladna i vređa ga? Ne to nije prijatelj, to je loš čovek. Zašto niko ne pita Ša zbog čega nije stao uz Matoru nego se družio sa Anitom i da li je pomislio ikada da to smeta Matoroj ? Stanislav je spasio Matoru i dao joj motiv da vežba i brine o svom zdravlju a nije u smrdljivoj pušioni, na prljavim stepenicama i vešeraju (uz bezbroj cigareta i kafa od kojih u njima krči i "cvrče" im pluća i bronhi ) tračao sa Matorom i cmizdrio za Mionom, spletkario i ogovarao ostale ukućane . Stanislav je izvukao Matoru iz "ludila" njenog ljubavnog života sa Anitom i lažnog prijateljstva sa Milenom, Žanom, Ša a na kraju i Đedovića. I opet, gda je bio Ša i zašto se priklonio Aniti a Matora mu je prijatelj? Ds li ga je sramota što je nije bio uz Matoru a ne da 1o meseci ponavlja "...ja se u to ne mešam i ne želim da komentarišem...". Fuj! Lažni prijatelj, sebičnjak, proračunat čovek.

vesna

03.08.2024 16:06

@Prijatelj - Bravo, Bravo,Bravo !!! Vrlo dugacak komentar , ali je ljude nekda potrebno potsetiti na sled dogadjaja jer ne znam sta se to desava ,ali ljudi vrlo brzo zaboravljaju veoma vazne dogadjaje i cini se da imaju memoriju jedne kokoske !!!