ANĐELA ĐURIČIĆ POSLALA BRUTALNU PORUKU ZVEZDANU SLAVNIĆU! Prekinuta ĆUTNJA pred ulazak u ELITU 8, vrela Crnogorka najavila HAOS! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok objava Anđele Đuričić, ovako je potvrdila da ponovo ulazi u rijaliti?!

ANĐELA ĐURIČIĆ POSLALA BRUTALNU PORUKU ZVEZDANU SLAVNIĆU! Prekinuta ĆUTNJA pred ulazak u ELITU 8, vrela Crnogorka najavila HAOS! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Spekulacije o novim učesnicima "Elite 8" su u punom jeku, a jedno ime se posebno izdvaja - Anđela Đuričić. Nakon diskvalifikacije iz šeste sezone "Zadruge", Đuričićeva je bila u centru pažnje, a sada se šuška da bi mogla ponovo naći na imanju u Šimanvocima. Iako zvanična potvrda još uvek izostaje, atraktivna Crnogorka je svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram podgrejala glasine o svom ulasku u rijaliti.

Naime, Anđela je objavila fotografiju sa Crnogorskog primorja, na kojoj pozira u moru noseći izazovni bikini u crnoj boji, međutim, iako je njen izgled sve ostavio bez teksta, poruka koju je ostavila ispod svoje objave je sve zapanjila.

 

 

- Samo trening i zdrava hrana... Ali od septembra - napisala je bivša zadrugarka u okviru svoje objave, te tako sve svoje pratioce bacila u rebus.

Podsećanja radi, Anđela Đuričić postala je poznata javnosti kao učesnica "Zadruge 5", kada je u superfinalnoj noći osvojila visoko treće mesto, nakon čega je proglašena miljenicom naroda.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Anđela Đuričić zajedno sa Zvezdanom Slavnićem ulazi u Elitu 8?

Međutim, ulaskom u "Zadrugu 6" i vezu sa bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem, frizerka iz Đenovića je "ukaljala" svoj imidž. Njenu poslednju sezonu obeležile su burne svađe i šokantni postupci pred kamerama, nakon čega je usledila i diskvalifikacija, kada je fizički nasrnula na tadašnju cimerku, starletu Maju Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading