OSTVARILA SE NAJVEĆA NOĆNA MORA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Mioni zakazan susret sa OVIM MUŠKARCEM, ovo bi moglo da promeni SVE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko su gosti u "Narod pita" večeras!

OSTVARILA SE NAJVEĆA NOĆNA MORA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Mioni zakazan susret sa OVIM MUŠKARCEM, ovo bi moglo da promeni SVE!

Foto: TV Pink/printscreen

Televizija Pink izdala je zvanično saopštenje, te otkrila ko su večerašnji gosti u emisiji "Narod pita". Voditeljka Maša Mihailović će u Šimanovcima ugostiti Aneli Ahmić, koja je sinoć stigla u Beograd, Mionu Jovanović, ali i Lepog Miću.

Republika

Foto: instagram/Printscreen/aneli_hancy

Aneli je stigla sinoć u Beograd

Ova emisija će sigurno dovesti Nenada Aleksića Ša do ludila, kako je Mioni često zabranjivao da sluša Lepog Miću, a sa njim se i žestoko svađao tokom telefonskih uključenja. Reperov najveći strah je da će Miona poslušati Miću i ostaviti ga.

Republika

Foto: Printskrin

Večćeras će se suočiti Lepi Mića i Miona Jovanović

Inače, Ša je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita", a u program se uključio Lepi Mića.

- Vreme je da kažu jedno drugom šta misle. Oni su pričali svašta jedan o drugom, a sada su kao eksta. Bebica drugačije priča o Ša sada, a sećamo se šta je pričao u kući, šta je meni pričao - rekao je Mića.

- Ja sam rekao da i dalje ne verujem u tu vezu, a Ša je rekao da su se promenili - dodao je Bebica.

- Ja ne verujem nikome, vreme je da kažu mišljenje. Evo pitanje za Bebicu da li Mionu i dalje zanima Stanislav? - upitao je Mića.

- Da ali ne znam u kom smislu. Ljubavnom mislim da ne bi bila sa njim, ali mmislim daje zanima nešpto o njemu. Deluje mi da su ostali nedorečeni - rekao je Bebica.

- Nju on ne zanima, mi živimo život, zajedno smo, živimo zajedno, Stanislav Mionu ne zanima - govorio je Ša.

- Kao da su nedorečeni, ima tu više stvari, mislim da bi više razgovarali da su napolju, a što se tiče Ša ima tu nekih emocija, ali kakvih to oni znaju - dodao je Bebica.

- Ljudi, smešni ste, ona živi sa mnom, ostavite nas na miru, najiskrenija je prema meni, ona je bila prevarena, pa kada se presabrala raskrstila je - dodao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Cile

03.08.2024 12:30

Treba da ga ostavi mića je upravu mali bolesnik na lečenje

Coka

04.08.2024 15:59

@Cile - Ostavite decu vec jednom na miru.Oni sami treba da vide gde su?

dušanka

03.08.2024 15:35

Matori Mića sa svojim kokoškama...falu mu samo ona glavna...on je postao kao Hju...što stariji, voli sve mlađe...jadničak...