ŠOK-OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA! Bivši zadrugar ga RASKRINKAO, on sve ostavio BEZ TEKSTA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji učesnik "Elite 7" tvrdi da nije u novoj vezi!

ŠOK-OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA! Bivši zadrugar ga RASKRINKAO, on sve ostavio BEZ TEKSTA! (FOTO)

Foto: Amig show

Bivši takmičar "Elite 7" Ivan Marinković nedavno je digao veliku prašinu kad se uslikao sa izvesnom devojkom, sa kojom su odmah svi krenuli da ga spavaju.

Bivši zadrugar Sale Luks otkrio je da se radi o Mili Mandžuki, sestri naše poznate glumice Maje Mandžuke.

Republika

Foto: Društvene mreže

Ivan Marinković je napravio opštu pometnju objavom

- Je l' ste gledali film "Munje"? Znate onu plavu devojčicu, tada je bila u usponu, Maja Mandžuka. Majina starija rođena sestra, Mila Mandžuka, zovu je Mila pomeranac zato što drži pomerance, ima 4, 5 pasa, živi u Bulevaru kralja Aleksandra, u nekom dozidanom potrkrovlju, ali neću da kažem kakvom jer će da me tuže - započeo je Luks, pa nastavio:

- Iz fine porodice je, mama joj je profesorka, gospođa Danka, režiser filma "Vukovar, jedna priča". Ivan je sada s njom, on je nešto krije, ona ima istetovirane pomerance i dugo je živela na Kipru, volela je sve što vole mladi, to je širok pojam, ali ako neko razume taj fazon medikamenta zezanje, slatko, hladan sok, Šade, prigušeno svetlo, ako neko kapira - rekao je on na Red TV-u.

Republika

Foto: ATA Images

Luks je naveo da je Ivanova devojka sestra Maje Mandžuke

Ivan se nakon ove izjave oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Samo da demantujem razne natpise na portalima, da devojka koja se spominje zadnjih dana, nije moja "nova devojka". Izašla mi je vrlo prijateljski u sret da odem po psa i sama ima 3 kućna ljubimca, pa mi je tog dana ljubazno pomogla - napisao je Ivan, pa nastavio:

- Nismo ni u kakvoj vezi, niti mi je devojka i ne krijemo se, jer se posle tog dana nismo ni videli. Hvala - istakao je Marinković.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ivana Marinkovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading