"OPET BIH S TOBOM ISTO, JER ŽIVOT...": Janjuš u Crnoj Gori doživeo PROSVETLJENJE, svi se pitaju kome je posvetio OVE REČI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija ponovo zaintrigirao publiku!

"OPET BIH S TOBOM ISTO, JER ŽIVOT...": Janjuš u Crnoj Gori doživeo PROSVETLJENJE, svi se pitaju kome je posvetio OVE REČI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Janjuš

Drugoplasirana takmičarka "Elite 7" Aneli Ahmić sinoć je stigla u Beograd zbog gostovanja u emisiji "Narod pita", koje je zakazano za večeras. Sa druge strane, njen bivši partner Marko Janjušević Janjuš poveo je pre nekoliko dana svoju ćerku Krunu na odmor, zajedno sa njenim drugaricama. 

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuš uživa sa ćerkom Krunom na Adi Bojani

On se odlučio da predah od rijaliti-emisija, a za destinaciju je odabrao Adu Bojanu, koju tradiocionalno posećuje godinama. Sinoć se uslikao kako uživa na terasi i čita poruke, a danas je ponovo zaintrigirao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Janjuševića su ponovo uslikali na terasi, ali je ovog puta gledao u more. Ono što je posebno privuklo pažnju je pesma koja je pratila objavu. Radi se o hitu "Možda", koji je snimio pevač Željko Samardžić.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuševa objava na Instagramu

- Tako lepa, pametna, mlada
Milion dolara
Bila si košmar svakog dečaka
Za muškarca ko stvorena

Neke se duše rađaju stare

Neke mlade umiru
Pesmu ti slikam po vratu gitare
Kad me tuge ubiju

Možda za tobom pogrešno skrenem
Sa ovog puta svog
Možda mi sutra sude zbog tebe
Ljudi, al' neće Bog

Možda sam grešan, ljubavi željan
Sve nek' je istina
Opet bi' s tobom isto jer život
Nije ravna linija
- glase stihovi ove pesme, koju je Janjuš odabrao za svoju objavu.

Mnogi su se zapitali kome ih je Janjuš posvetio - bivšoj supruzi Eni Senić, bivšoj partnerki Aneli Ahmić ili pak Maji MArinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mima

03.08.2024 14:00

Dragi ,tata...nije roditeljstvo odvesti dete na more sedam dana...gde si tata,na roditeljskim sastancima,na ,,otvorenim vratima,,?Kazes,tvoja Kruna ima sve...mislis od babe i majke...gde si ti u tom,,sve,,...e moj tata...pitace te starost,gde ti bese mladost.