MATORA USRED EMISIJE SAZNALA ŠTA JOJ SE DEŠAVA U PORODIČNOM DOMU: Procurio DOKAZ koji je ŠOKIRAO sve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora saznala sa šok informacije usred emisije ,,Narod pita".

MATORA USRED EMISIJE SAZNALA ŠTA JOJ SE DEŠAVA U PORODIČNOM DOMU: Procurio DOKAZ koji je ŠOKIRAO sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći, popularna rijaliti zvezda Jovana Tomić Matora bila je gost emisije "Narod pita". Ono što je posebno zanimljivo jeste da je ova emisija snimljena u njenom porodičnom domu, što je stvorilo divnu atmosferu za sve učesnike.

Tokom gostovanja u emisiji "Narod pita", Jovana Tomić Matora je imala posebnu podršku u vidu svoje sestričine koja je sa oduševljenjem posmatrala tetku na ekranu. Ova divna slika je zabeležena fotografijom koju je Matora kasnije podelila na svom Instagram profilu, oduševljena što je mogla da podeli ovo iskustvo sa svojim najmilijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 


U toku emisije, Jovana Tomić Matora je otvoreno razgovarala o svom životu, karijeri i planovima za budućnost. Ova iskrena razmena mišljenja sa voditeljkom emisije i publikom otkrila je nove detalje iz Matorinog života, što je dodatno intrigiralo njene obožavaoce.

Nakon gostovanja u emisiji "Narod pita", Jovana Tomić Matora je na društvenim mrežama podelila svoje emocije sa fanovima. Izrazila je zahvalnost na podršci svoje sestričine tokom emisije, ističući važnost porodične podrške u ostvarivanju svojih ciljeva.

Jovana Tomić Matora je još jednom pokazala svoju autentičnost i iskrenost u javnim nastupima, ostavljajući utisak iskrenosti i topline kako u emisiji, tako i na društvenim mrežama. Njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove projekte i gostovanja koja će dodatno otkriti šarmantnu i talentovanu ličnost koja stoji iza nadimka Matora.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

03.08.2024 17:24

Bruka i sramota dete gleda pijanu i nagudriranu tetku kako pravi sranja ...užas šta je s tim ljudima