ANELI AHMIĆ IZVODILA ČUDNE RITUALE: Uhvaćena na delu kako se priprema za večerašnji OBRED!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić šokirala sve svojim potezom!

ANELI AHMIĆ IZVODILA ČUDNE RITUALE: Uhvaćena na delu kako se priprema za večerašnji OBRED!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

Drugoplasirana takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Aneli Ahmić večeras će se pojaviti kao gošća u emisiji ,,Narod pita" sa nekadašnjim cimerima Mionom Jovanović i Lepim Mićom. I dok publika rijalitija željno iščekuje taj susret, Aneli je na Instagramu otkrila čudnu poruku. 

Naime, Aneli je objavila kako će večeras izvoditi rituale, povodom meseca u lavu, kada je astrologija u pitanju, što je sve iznenadilo. 

 Veče pred nama posvećujemo ritualima, noć pred mlad mesec. Zbog jake energije mladeov meseca u lavu, noćas se radi posebna vrsta rituala koja deluje za 24h. Uz poručen jedan, drugi gratis! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku - stoji u opisu na Instagram profilu Aneli Ahmić. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić Instagram

Aneli je nedavno najavila gostovanje putem svog Instagram profila, ali je takođe podelila i jednu zanimljivu novost u vezi sa svojim izgledom. Naime, Ahmićeva je odlučila da promeni boju očiju i sada nosi svetlo plave sočiva umesto prethodno tamno smeđih. Ova transformacija definitivno privlači pažnju javnosti i izaziva interesovanje za večerašnje gostovanje.

Foto: Instagram.com/aneli_ahmic_official

Aneli Ahmić Instagram

 

Jedna od tema o kojoj se očekuje da Aneli progovori jeste njeno emocionalno iskustvo tokom učešća u rijalitiju "Elite". Naime, Ahmićeva je uspostavila emotivnu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim je čak zatrudnela. Međutim, njihova veza nije imala srećan kraj, a Aneli se suočila sa teškom odlukom o prekidu trudnoće. Ovo iskustvo je jasno ostavilo dubok trag na nju i njenog bivšeg partnera.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading