VELIKI POVRATAK ZVEZDANA SLAVNIĆA! Bivši zadrugar JAVNO ODGOVORIO Anđeli Đuričić, spreman za SUOČAVANJE U ELITI 8?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali!

VELIKI POVRATAK ZVEZDANA SLAVNIĆA! Bivši zadrugar JAVNO ODGOVORIO Anđeli Đuričić, spreman za SUOČAVANJE U ELITI 8?!

Foto: youtube.com/Pink

Zvezdan Slavnić, sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, poznat je i po svom učešću u rijalitiju "Zadruga 6". Tokom pomenute sezone, Zvezdan je izazvao velike kontroverze kada je prevario svoju suprugu Anu Ćurčić s Anđelom Đuričić, što je dodatno povećalo njegovo prisustvo u medijima i interesovanje za njegov privatni život.

Sada su spekulacije o novim učesnicima rijalitija "Elita 8" u punom jeku, a jedno ime koje se posebno izdvaja je ime Anđele Đuričić. Nakon što je diskvalifikovana iz šeste sezone "Zadruge", Đuričićeva je ostala u centru pažnje medija. Trenutno se šuška da bi mogla ponovo ući u rijaliti, a glasine o njenom povratku u Šimanovce su dodatno podgrejane njenom poslednjom objavom na Instagramu.

 

 

Naime, Anđela je podelila fotografiju sa Crnogorskog primorja, na kojoj pozira u izazovnom crnom bikiniju dok uživa u moru. Iako je njen izgled zasenio mnoge, poruka koju je ostavila ispod te fotografije je izazvala još veće interesovanje.

- Samo trening i zdrava hrana... Ali od septembra - ostala je nedorečena bivša zadrugarka.

Ova misteriozna poruka je odmah pobudila sumnje kod njenih pratilaca, koji su pomislili da bi se mogla vratiti u rijaliti i ponovo se sresti sa Zvezdanom Slavnićem, s kojim je ranije bila u vezi.

Foto: Isntagram/zvezdan slavnic

Zvezdan Slavnić

U isto vreme, Zvezdan Slavnić je odlučio da podstakne glasine o mogućem ulasku u "Elitu 8". Zvezdan je konačno prekinuo ćutnju i objavio fotografiju na kojoj se smeška, što je mnoge navelo na zaključak da bi njegova objava mogla biti odgovor na Anđelinu misterioznu poruku. Dok se spekulacije o njegovom učešću u najnovijoj sezoni rijalitija nastavljaju, njegov osmeh na slici samo je dodatno rasplamsao interesovanje javnosti i medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading