ŠOK PREOKRET! Anita UHVAĆENA sa Teodorom kod njenog FRIZERA, čeka se HITNA Anđelova reakcija! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović će ovo morati da objasni Anđelu Rankoviću!

ŠOK PREOKRET! Anita UHVAĆENA sa Teodorom kod njenog FRIZERA, čeka se HITNA Anđelova reakcija! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita", nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom u kojoj je otkrila da se sastala sa svojom bivšom cimerkom iz rijalitija, Teodorom Delić. Na fotografiji koju je objavila, Anita i Teodora su pozirale zajedno ispred frizerskog salona, pokazujući pratiocima da su i dalje nerazdvojne i da su održale bliskost i nakon završetka rijalitija.

Ovo prijateljstvo između Anite i Teodore izazvalo je veliku pažnju javnosti jer su mnogi bili skeptični prema trajnosti odnosa među učesnicima rijalitija. Međutim, njihova slika sa zajedničkog druženja i odlaska kod frizera pokazuje da su uspele da održe svoju bliskost i van okvira rijaliti sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Fanovi Anite i Teodore su bili oduševljeni ovim susretom i objavom na Instagramu, izražavajući svoju podršku i oduševljenje zbog činjenice da su njih dve uspele da sačuvaju svoje prijateljstvo i van televizijskih kamera. Mnogi su istakli da je ovo pravi primer pravog prijateljstva i da ih inspiriše da neguju svoje odnose sa dragim osobama.

Pored održavanja prijateljskog odnosa, Anita i Teodora su najavile da planiraju zajedničke projekte i buduće saradnje, što je dodatno obradovalo njihove fanove. Ova neočekivana saradnja između bivših cimerki iz rijalitija donosi novu dimenziju njihovom odnosu i obećava brojne uzbudljive aktivnosti u budućnosti.

Anita Stanojlović i Teodora Delić su svojom objavom na društvenim mrežama poslale snažnu poruku o važnosti prijateljstva i održavanju veza i van uobičajenih okolnosti. Njihov susret kod frizera i najava budućih projekata su pokazali da je pravo prijateljstvo neuništivo i da se prave veze neguju i van svetala reflektora.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading