POKUŠAJ UBISTVA BIVŠEG TAKMIČARA "ELITE" - zadobio ubodnu ranu U PREDELU SRCA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato rijaliti lice napadnuto nožem!

POKUŠAJ UBISTVA BIVŠEG TAKMIČARA "ELITE" - zadobio ubodnu ranu U PREDELU SRCA!

Foto: Shutterstock

Aleksandar Požgaj je političar koji se proslavio po različitim rijaliti programima, a poslednji iskoristio kako bi se skinuo sa svog najvećeg poroka, alkoholizma, a svemu je prethodio tumor, čije otkriće mu je okrenulo život naopačke.

Njegovo učešće izazvalo je i brojne kontroverze, ali i optužbe na njegov račun. Po informacijama koje su stigle do medija, Požgaj je često umeo da se zadužuje i da ne vraća novac, što mu je stvorilo brojne probleme. Sada se političar požalio da strahuje za svoj život nakon napada.

 

 

- Zvaničan zapisnik napada direktnog nožem na mene, pokušaj ubistva, srećom znam da se odbranim, pa je prošao samo ispod pazuha. I brat njegov ga je gurnuo posle i oteo nož. Toliko smem za sada… - napisao je Požgaj na društvenoj mreži Instagram uz fotografiju policijskog zapisnika.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Požgaj

 

Podsećanja radi, Požgajevo poslednje učešće u rijalitiju "Parovi" izazvalo je veliku pažnju javnosti, posebno zbog veze sa Milijanom Bogdanović, koja je tada bila u vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem. Spekulisalo se čak da su Aleksandar i Milijana bili intimni, iako je on u tom trenutku bio u braku. Po završetku rijalitija, Požgaj se potpuno povukao iz javnog života, ali je njegova žena Ivana odlučila da mu oprosti, te su se odlučili za venčanje u crkvi. Međutim, brak nije potrajao dugo i na velii praznik Vidovdan ove godine sklopio je sporazumni razvod sa svojom suprugom Ivanom. Ova vest je iznenadila mnoge, s obzirom na to da su se njih dvoje venčali pre samo 10 meseci, a posebno je intrigantno to što je Požgaj istakao simboličan datum razvoda, povezan sa Kosovskom bitkom i Knezom Lazarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading