"GROBLJANSKA TEA TAIROVIĆ" Miona Jovanović POPILA "ŠAMARČINU", Milica Veličković je UNIŠTILA ovim pitanjem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković rešila je da Mioni Jovanović uzvrati na žestok način, nakon što je prozvala u emisiji ,,Narod pita"!

"GROBLJANSKA TEA TAIROVIĆ" Miona Jovanović POPILA "ŠAMARČINU", Milica Veličković je UNIŠTILA ovim pitanjem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rat ljutih rivalki iz rijalitija ,,Elita 7" ne jenjava! Trudna Milica Veličković odlučila je da odgovori pevačici i nekadašnjoj rijaliti učesnici Mioni Jovanović na prozivke u emisiji ,,Narod pita". 

Naime, Milica je na Instagram profilu objavila video snimak u kom Miona nju proziva u emisiji, a potom joj je uputila žestoku prozivku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u emisiji ,,Narod pita"

 

- Mogli bi da snima njen stan, kako će, šta će, očigledno ne znaju, treba da se reši taj stan, Terzin, neka razmišlja o tim stvarima. Neka snimi svoj stan, ona je devojka... Ne znam, zaista od kad je ostala u drugom stanju, ja sam spustila loptu, ali eto, očigledno je da ona grabi da uđe u sledeću sezonu, zna da će na taj način biti istaknuta - prokomentarisala je Miona u emisiji ,,Narod pita". 

- Je l' može neko da pita grobljansku Teu Tairović sa Temua da me ubaci u osmicu pošto je njen privatni rijaliti i ona se pita?? A dok me ne ubaci, ako može da mi izda njen stan u Beogradu na vodi, ne smem da snimim svoj u blokovima, a pitanje i da li imam gde da živim - bila je ironična Milica na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Veličković o Mioni Jovanović Elita 7 Zadruga

Ostaje nam da vidimo da li će ljute rivalke iz rijalitija ipak na kraju uspeti da nađu zajednički jezik. Međutim, kako vreme prolazi, Milica i Miona jedna drugoj definitivno ne ostaju dužne kada su prozivke u pitanju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading