"MISLIM DA SAM VIDEO MIONINU CICA MACU": Kameta uhvatila Jovanovićevu kao i NISKIM STRASTIMA, Ša ovo neće moći da podnese!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović rešila da zagolica maštu gledaocima svojom haljinom!

"MISLIM DA SAM VIDEO MIONINU CICA MACU": Kameta uhvatila Jovanovićevu kao i NISKIM STRASTIMA, Ša ovo neće moći da podnese!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večerašnja emisija "Narod pita" bila je posebna po tome što je ugostila bivše takmičare popularnog rijalitija "Elita". Voditeljka Maša Mihailović je imala priliku da razgovara sa Aneli Ahmić, Mionom Jovanović i Lepim Mićom, a njihovi odgovori su izazvali veliko interesovanje publike.

Jedan od najupečatljivijih momenata emisije definitivno je bio Mionin modni izbor - narandžasta haljina koja je isticala njene izvajane noge. Ova hrabra modna kombinacija privukla je pažnju gledalaca, koji su bili oduševljeni njenim stajlingom.

Komentari na društveni mrežama su se usijali:

- "Miona nikad opuštenija", "Mislim da sam video Mioninu cica macu", "Ljudi, kakva je ovo haljina?" - bili su samo neki od komentara. 

 


Aneli Ahmić je iznenadila mnoge gledaoce kada je otkrila detalje o svojoj nedavnoj životnoj promeni. Njeni odgovori su bili emotivni i iskreni, što je dodatno približilo publiku njenom ličnom iskustvu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić u emisiji ,,Narod pita"

 


Lepi Mića je kao i uvek bio veoma direktna i iskrena osoba, čiji su odgovori izazvali žučne polemike među gledaocima. Njegova otvorenost je učinila da njegove reči budu još značajnije za emisiju.

Pored ozbiljnih tema, emisija je bila ispunjena i zabavnim trenucima. Gosti su se opustili i podelili neke smešne anegdote iz svojih života, što je doprinelo opuštenoj atmosferi i smehu u studiju.

Večerašnja emisija "Narod pita" definitivno je ostavila dubok utisak na gledaoce, a raznovrsnost tema i iskrenost gostiju su je učinili posebnom i nezaboravnom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading