MIONI PRIPALO MUKA ZBOG POMIRENJA MAJE I STANISLAVA! Pobesnela kao nikad zbog detalja iz njihove SPAVAĆE SOBE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović iznenadila reakcijom na pomirenje Maje i Stanislava.

MIONI PRIPALO MUKA ZBOG POMIRENJA MAJE I STANISLAVA! Pobesnela kao nikad zbog detalja iz njihove SPAVAĆE SOBE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vlada LUKIĆ

Miona Jovanović, Aneli Ahmić i Lepi Mića sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", gde su odgovarali na pitanja gledalaca i komentarisali sva dešavanja u "Eliti", ali i nekadašnje cimere. 

Miona se osvrnula na pomirenje Stanislava Krofaka, inače njenog bivšeg dečka, i Maje Marinković, pa na sve načine pokušavala da odgovori u skladu sa očekivanjima Nenada Aleksića Ša, koji prati svaki njen potez:

- Maja i Staislav su se pomirili. Kao ti se to čini? - upitala je voditeljka.

 

- Ne čini mi se. Previše sam mu dala na važnosti. Da mene nije bilo, ne bi bilo ni njega u rijalitiju. Ne bih ga komentarisala - kazala je Miona.

- Je l' bio prikriveno ljubomoran prema tebi, kao što Maja govori da je njoj ljubomorisao? - upitala je voditeljka.

- Ja tog čoveka ne poznajem. Mislim da je ono što sam ja znala, to neka njegova lažna slika - rekla je Miona.

- Miona, Maja je rekla da se Maja cenkao sa doktorom za cenu, da li se cenkao i sa tobom kad je bio? - upitala je voditeljka.

- Ne znam šta da kažem, sramota i blam - odgovorila je Miona.

- Mislim da je veza Maje i Stanislava jedna priča se**ualna. Nema tu nikakve ljubavi, ni emocije, pričao je kako imaju (se*s) na pola sata, to ne pričaš kada nekoga voliš - istakao je Mića.

Usledilo je naredno telefonsko uključenje.

- Dobro veče, Mladen iz Čikaga kraj telefona. Miona, pozdravljam te i moram da ti kažem da podržavam vezu Ša i tebe. Dokazala si da si super devojka, ali treba više da se smeješ. Tvoji roditelji treba da prihvate tvoju vezu. Aneli, što se tiče Janjuša, on nas je sve obrukao. Strašno je ono što taj čovek radi i kako se ponaša. Videlo se da ti je bilo stalo do njega Aneli, ali on to nije znao da ceni - kazao je gledalac.

- Kad ćeš otpevati pesmu '''Kralj ponoći?'' - glasilo je pitanje.

- Nikada. Znam što se pita to, ali nikada - kazala je Miona.

- Miona, deluješ nesrećno pored Ša, a pored Stanislava si cvetala - glasila je konstatacija.

- Spava mi se. Nemam problem nikakav i srećna sam. Ja Stanislava mnogo štedim za ono što imam da kažem i nema potrebe da o njemu pričam - kazala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Damjan

06.08.2024 09:52

Ko si ti? Varala si Stanislava sa muzičarem iz benda..bruko jedna umišljena. Na šta ličiš, na stenu. Nisi dostojna ime da mu spomeneš. Gde god stigneš ufuraš se na gajbu i besplatnu hranu i "vozi miško"...Glupa si kao tocilo!