BIVŠA DEVOJKA FILIPA CARA IMALA ODNOSE SA DENIZ DEJM?! Zadrugar poseduje KOMPROMITUJUĆE snimke, uništena od narkotika pravila HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car razvezao jezik, pa žestoko izvređao bivšu.

BIVŠA DEVOJKA FILIPA CARA IMALA ODNOSE SA DENIZ DEJM?! Zadrugar poseduje KOMPROMITUJUĆE snimke, uništena od narkotika pravila HAOS!

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs

Filip Car

Raskid Filipa Cara sa Aleksandrom Nikolić i otkrivanje detalja neprijatnosti sa bivšom devojkom Minom Vrbaški su uzburkali javnost, a najnoviji događaji između ove dvoje bivših partnera su izazvali pravu buru reakcija.

Filip Car je otkrio da se našao u grupi sa Lazarom Čolićem Zolom i Minom Vrbaški, iako nije znao da se Mina nalazi u istoj grupi sa njima. Nakon što je pozvao Zolu, shvatio je da je u pitanju grupni poziv, te je odmah prekinuo vezu.


Nakon ovog incidenta, Car tvrdi da je Mina Vrbaški počela da širi priču o njihovom razgovoru, što je izazvalo njegov bes. U žestokom obračunu putem javnih izjava, Car je izneo niz optužbi i uvreda na račun Mine, tvrdeći da može sve što kaže da dokaže činjenicama i dokazima.
Republika

Foto: ATA Images

Filip Car i Mina Vrbaški

 

- Da jedna Mina kaže, prvo, s tim Zolom si se družila, sedela u kafiću kada si me dodala u tu grupu. Meni si se prvo javila, ne ja tebi. Da, sramota je s kim igra, od mojih bivših do ne znam koga. Ja ti, žvalo žvalava, želim da se ostvariš i kao žena i kao majka. Žvalo, kada vidiš da ljudi imaju probleme, zlo jedno istinsko i pokvareno, onda ne dodaješ ulje na vatru, nego ako si toliko dobra sa Aleksandrom, pozoveš, a ne javno da prezentuješ kao da smo se mi čuli, da sam te zvao kao da te hoću isk**ati, hrpo go**na. Iz kog je ta kontejnera ispala, zaboravio sam da je živa, Bože me oprosti - izjavio je Car, pa nastavio:

- Sad pošto si ti smećarka, pošto si rekla da smo bili pijani i drogirani, zna se dobro Mina da si se use*avala od narkotika, da si uništena od narkotika verovatno i dan danas i čitav život imaš probleme sa opojnim i teškim drogama. Slobodno me tuži, stojim iza svega što kažem, tvrdim. Pošto se vi inače bavite tužbama, ja tvrdim ovo što govorim, sve mogu dokazati činjenicama i dokazima, ne "rekla kazala". Isto tako tvrdim da si lizala pi**u Deniz Dejm i ona tebi, u hotelskoj sobi sa balkona, prva levo. Posle toga više nismo imali dodirnih tačaka - poručio je Filip Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading