PUKLA BRUKA ANELI AHMIĆ UŽIVO NA PINKU: Od glave do pete "skinula" bivšu učesnicu Elite, mesecima krila SIMPATIJE prema njoj!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" obelodanila sve dokaze.

PUKLA BRUKA ANELI AHMIĆ UŽIVO NA PINKU: Od glave do pete "skinula" bivšu učesnicu Elite, mesecima krila SIMPATIJE prema njoj!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Drugoplasirana Aneli Ahmić gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", a svojom pojavom izazvala je burne reakcije. Brojni gledaoci su komentarisali njen izgled i stajling, a povodom autfita Aneli Ahmić oglasila se i nekadašnja učesnica "Elite" Jovana Cvijanović, koja tvrdi da ju je Ahmićeva iskopirala od glave do pete:

- Hvala ti, Aneli Ahmić, što pratiš moj stajling. Znam da sam ti se uvek dopadala, to mi jako imponuje - napisala je Jovana Cvijanović uz fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić i Jovana Cvijanović

Podsetimo, Aneli je sa nama popričala pre gostovanja u emisiji, pa nam otkrila koliko je zgrožena ponašanjem Asmina Durdžića:

- Ne znam što mu to treba, dok je bio sa mnom, bio je normalan, nije se tako ponašao, nije bio cirkuzant, radio je normalne stvari, ovo je cirkus, ne sviđa mi se ovo ponašanje, nije ni bitno, ali mi imamo ćerkicu! Ona će sve to slušati i gledati, ne kažem da sam ja bila bajna i da će ona gledati neke prelepe moje postupke, ali gledaće i njegove, mislim da mu to ne treba, pokazuje ustvari kakav je on bio, a da je on sa mnom bio varka, da je glumio da je poslovan čovek, da je biznismen, ustvari ovo je on! - rekla je Aneli za Republiku, pa nastavila o Asminovom nasilju:

- Čula sam da je rekao da me nikada nije udario, ja o tome nisam htela da pričam! Bilo je tačno onako kako sam rekla i onoliko puta koliko sam rekla. Napolju je izašla slika, Asmin ima tu crtu, ali njega se ne trebaju ljudi poput Miće plašiti, jednoj gospođi uđeš u pekaru, žena ga je prijavila, jer ima potpuno pravo, ali to je van svake pameti! Stanija ko Stanija me ne zanima, to je njegov izbor! Ja ću svoje mišljenje zadržati za sebe, ali tu je on, on pokazuje ko je i šta je i radi koga sve to radi, ja svog muškarca nikada ne bi mogla pustiti da ode u moj grad, u pekatu gde jedem i da napada jednu stariju gospođu, a da ne pričam o Mići! Ti si došao u Srbiju da ti nekome pretiš! Van svake pameti! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iskra

04.08.2024 13:51

Nigde veze! Devojko bolesno si ljubomorna na Aneli. Tvoja adresa je Janjuš. Pravo u Ulcinj pa dovrsite ono sto ste započeli jer je toalet u Eliti bio zaključan. Ti samo i tome služiš.