DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SLAVI ZLATO NOVAKA ĐOKOVIĆA: Voditeljka prolila SUZE RADOSNICE! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević pustila je reku suza radosnica kada je saznala da je Novak Đoković osvojio zlato na Olimpijskim igrama!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SLAVI ZLATO NOVAKA ĐOKOVIĆA: Voditeljka prolila SUZE RADOSNICE! (VIDEO)

Foto: Profimedia, RTV Pink

Voditeljka Pink televizije, Dušica Jakovljević, nedavno je objavila snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Na snimku se može videti Dušica kako plače od sreće, jer je najbolji teniser sveta, veliki Srbin Novak Đoković, osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Ovaj emotivan snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su se oduševili iskrenom reakcijom voditeljke. U videu se vidi Dušica Jakovljević kako se veseli i plače od sreće zbog Novakove pobede, što je pokazalo koliko je ponosna na uspeh našeg najboljeg tenisera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nakon što je podelila ovaj emotivan trenutak sa svojim pratiocima, Dušica je dobila veliku podršku i reakcije sa društvenih mreža nisu izostale. Mnogi su se složili da je ovo divan primer iskrenog oduševljenja i emocija koje je Novakova pobeda izazvala širom sveta.

Novak Đoković je već godinama simbol uspeha i ponosa za Srbiju, a osvajanje zlatne olimpijske medalje samo je potvrdilo njegovu izuzetnu sportsku karijeru. Ovaj uspeh nije samo sportski, već je i simbol zajedništva i vere u sebe, što je inspirativno za mnoge ljude širom sveta.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ovaj snimak je pokazao da i javne ličnosti poput Dušice Jakovljević, koja često deli različite sadržaje sa svojim pratiocima, imaju iskrene emocije i da se uvek raduju uspesima naših sportista. Njena reakcija je dodatno istakla koliko je Novakova pobeda značajna za sve nas i koliko je važno podržavati naše sportiste u njihovim najvećim dostignućima.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Classic

04.08.2024 18:17

Jel stigla da se zaroza ova pijana slina ?