OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA KAČAVENDOM: Nakon ELITE sve se promenilo, evo gde je sada uhvaćena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda napravila je drastičnu promenu!

OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA KAČAVENDOM: Nakon ELITE sve se promenilo, evo gde je sada uhvaćena!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Milena Kačavenda, nakon izlaska iz javnog sveta, odlučila je da posveti svoj život privatnosti i udalji se od medijske pažnje. Međutim, nedavno je iznenadila javnost objavom na svom Instagram profilu, gde je otkrila da se trenutno nalazi na jednom od popularnih beogradskih splavova, uživajući u popodnevnom ručku sa prijateljima.

Ova neočekivana pojava Milene Kačavende na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju javnosti, koja je godinama bila uskraćena za informacije o njenom privatnom životu. S obzirom na to da se Milena povukla iz javnosti nakon završetka rijalitija, ova objava je izazvala brojne komentare i spekulacije o tome šta je bivša rijaliti zvezda radila sve ove godine.


Iako se često pojavljivala na društvenim mrežama, Milena Kačavenda aktivno je komunicirala sa javnošću i održavala je profil. Međutim, ova objava sa splava nagoveštava mogući povratak u javni život ili je možda samo trenutno uživala sa prijateljima na neobaveznom ručku.

Nakon što je napustila rijaliti svet, Milena se posvetila svojoj porodici i prijateljima, te se fokusirala na privatni život i lični razvoj. Njen iznenadni povratak na društvene mreže mogao bi biti znak da je spremna da ponovo bude prisutna u javnosti, ili je samo želela da podeli trenutak opuštanja sa svojim pratiocima.

Nakon objave o poseti splavu, fanovi i pratioci Milene Kačavende su se obradovali njenom povratku na društvene mreže i iskazali su veliku podršku i interesovanje za njen dalji život. Mnogi su izrazili nadu da će se Milena ponovo pojaviti u javnosti i podeliti sa njima svoje buduće planove i projekte.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading