ANELI AHMIĆ DOBILA UPOZORENJE! Večeras se sve menja među takmičarima Elite - najavljeno veliko RASKRINKAVANJE MRAČNIH TAJNI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se ne piše lepo!

ANELI AHMIĆ DOBILA UPOZORENJE! Večeras se sve menja među takmičarima Elite - najavljeno veliko RASKRINKAVANJE MRAČNIH TAJNI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Bojana Pavlović obavestila je svoje pratioce na Instagram profilu da je vreme da iznese istinu i dokaze koje poseduje o drugoplasiranoj takmičarki Aneli Ahmić

Naime, Aneli je odlučila da večeras napravi uživo uključenje na društvenoj mreži TikTok, gde će imati gosta, čuvenu Nenu, sa kojom će pričati o mnogim temamam, a jedna od njih biće i drugoplasirana Aneli. 

Foto: Instagram.com

Bojana Pavlović TikTok lajv

 

- Inspektor Ajkula zatvara slučaj! Vreme im je isteklo! Večeras uživo u 22 časova! Raskrinkavanje foliranata i prevaranata - Aneli Ahmić - napisala je Bojana Pavlović na Instagram profilu. 

Inače, Aneli Ahmić je prošle noći pred našim kamerama govorila o Asminu Durdžiću i Staniji Dobrojević:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić u emisiji ,,Narod pita"

 

- Ne znam što mu to treba, dok je bio sa mnom, bio je normalan, nije se tako ponašao, nije bio cirkuzant, radio je normalne stvari, ovo je cirkus, ne sviđa mi se ovo ponašanje, nije ni bitno, ali mi imamo ćerkicu! Ona će sve to slušati i gledati, ne kažem da sam ja bila bajna i da će ona gledati neke prelepe moje postupke, ali gledaće i njegove, mislim da mu to ne treba, pokazuje ustvari kakav je on bio, a da je on sa mnom bio varka, da je glumio da je poslovan čovek, da je biznismen, ustvari ovo je on! - rekla je Aneli za Republiku, pa nastavila o Asminovom nasilju:

- Čula sam da je rekao da me nikada nije udario, ja o tome nisam htela da pričam! Bilo je tačno onako kako sam rekla i onoliko puta koliko sam rekla. Napolju je izašla slika, Asmin ima tu crtu, ali njega se ne trebaju ljudi poput Miće plašiti, jednoj gospođi uđeš u pekaru, žena ga je prijavila, jer ima potpuno pravo, ali to je van svake pameti! Stanija ko Stanija me ne zanima, to je njegov izbor! Ja ću svoje mišljenje zadržati za sebe, ali tu je on, on pokazuje ko je i šta je i radi koga sve to radi, ja svog muškarca nikada ne bi mogla pustiti da ode u moj grad, u pekatu gde jedem i da napada jednu stariju gospođu, a da ne pričam o Mići! Ti si došao u Srbiju da ti nekome pretiš! Van svake pameti! 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena zubac

05.08.2024 08:06

interesantno ce biti cuti zeta porodice sparavalo samo zato sto je ajkulica zet familije sparavalo.