ANELI AHMIĆ SA NJOM KUJE PAKLENI PLAN ZA STANIJINO UNIŠTAVANJE? Osvanuo KLJUČNI DOKAZ - ovo ne sluti na dobro!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić rešila je da pomuti um druženjem sa Slađom Poršelinom.

ANELI AHMIĆ SA NJOM KUJE PAKLENI PLAN ZA STANIJINO UNIŠTAVANJE? Osvanuo KLJUČNI DOKAZ - ovo ne sluti na dobro!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

Bivše takmičarke "Elite 7", Sladja Lazić, poznatija kao Poršelina, i Aneli Ahmić, izazvale su veliku pažnju na društvenim mrežama kada su objavile snimak na Instagramu koji ih prikazuje kako zajedno uživaju u noćnom provodu u Beogradu.

Dok se grad budi u letnje večeri, ove dve mlade dame su odlučile da iskoriste čari beogradskih noći i upute se u noćni provod. Sa osmehom na licu, delovale su opušteno i spremno da provedu nezaboravno veče.


Sladja i Aneli su privukle pažnju svojim izgledom, pri čemu su nosile elegantne, ali upečatljive odevne kombinacije. Njihov smeo i autentičan stil je bio upečatljiv, dok su se pripremale za veče koje će pamtiti.

Dok su šetale ulicama Beograda, ove mlade dame su istraživale noćnu scenu grada, uživajući u raznolikoj ponudi klubova i barova. Njihova energija je bila zarazna, a osmesi su ukazivali na to da su u potpunosti uživale u svakom trenutku.

Ovaj snimak na Instagramu je pokazao ne samo njihovu ljubav prema noćnom životu, već i njihovo čvrsto prijateljstvo i podršku jedna drugoj. Njihovo zajedničko uživanje je očaralo pratioce, pokazujući da su i van takmičenja "Elite 7" ostale bliske.

Snimak na Instagramu koji prikazuje Sladju Lazić i Aneli Ahmić kako uživaju u beogradskom noćnom provodu je izazvao veliku pažnju javnosti. Njihova spontanost, stil i pozitivna energija su bili inspiracija mnogima, dok su pokazale da znaju kako da uživaju u lepotama letnjih noći Beograda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading