ASMIN OBJAVIO KOMRPOMITUJUĆE DOAKAZE O ANELI AHMIĆ! Zadao joj fatalan UDARAC, čeka se hitna REAKCIJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbila drama bivših partnera, sve se saznalo na društvenim mrežama!

ASMIN OBJAVIO KOMRPOMITUJUĆE DOAKAZE O ANELI AHMIĆ! Zadao joj fatalan UDARAC, čeka se hitna REAKCIJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rasprava između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića ne jenjava, a javnost je ponovo zaintrigirana nakon njihovog sukoba na Instagramu. Aneli se oglasila putem "lajv" uključenja, razgovarajući sa svojim fanovima o završetku rijalitija "Elita 7", kada se neočekivano uključio i njen bivši partner Asmin. Ovaj neočekivan potez izazvao je brojne reakcije među pratiocima bivših partnera.

Ovim povodom, Asmin se oglasio, kako bi otklonio sumnje fanova da uhodi majku svog deteta, te poručio da mu se Ahmićeva gadi, priloživši dokaze da ju je blokirao na svim socijalnim platformama.

- Smešna priča, ja patim za jahačicom, a mogu da je imam kad pucnem prstom! Odvratna mi je i ogavna! Na bloku mi je na svim mrežama, pa i na tom Tiktoku. Evo vam dokaz, a to same prave profil s imenom Alibaba, kao sebi da diŽu cenu... Čuj, ja kao gledam! Samo hoću da se rešim budale i da mene ne gleda i ne spominje više - poručio je Durdžić putem Pinkovog portala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin objavio dokaze protiv Aneli Ahmić

Podsećanja radi, nakon što je Aneli nazvala Durdžića "tatom-monstrumom", Alibaba se oglasio i uzvratio udarac, iznoseći šokantne tvrdnje o majčinstvu drugoplasirane učesnice rijalitija "Elita 7".

Ja monstrum, a ti htela da se baciš s detetom sa terase još dok sam bio s tobom i davao ti sve što imam u životu?! Zmijurino, ne palacaj jezikom, ne prosipaj otrov i ne izazivaj me! Tebe sam štedeo ovih meseci dok su me tvoja sestra i majka najstrašnije pljuvale, ali sad si izašla, pa pazi šta pričaš. Nora će sama videti ko joj je majka što je ostavila deset meseci i jahala u rijalitiju do plafona i tako zaradila, baš se namučila... Još postala poznata po abortusu - poručio je Asmin, prenosi Pinkov portal.

Republika

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Rat Aneli i Asmina se nastavlja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stefan P.

05.08.2024 09:04

Nazvali ga zadrugari Alibaba iz sprdnje a on sav sretan odmah otvorio naloge pod tim imenom i tako se predstavljao. Sve vreme se kacio za Aneli, njenu porodicu, rodjenu cerku, zadrugare a kako sada ispada i za Staniju. Covek je patoloski lazov, primitivac i nije sav svoj. Iskace iz pastete i dosadio je i bogu i narodu. Potpuno nebitan lik, upropastio sam sebe pa mu sada iz ocaja svi krivi a on ispravan. Sta je trazio to je dobio, sam je ostavio zenu i cerku i sav vazan se hvalio Stanijom, Aneli je onda kao slobodna zena usla u rialiti i nije trebalo da se on i Stanija kace na nju nego da uzivaju u svojoj ljubavi. Od koje kako se vidi nema nista. Samo se izblamirala Stanija po ko zna koji put.