VODITELJKA HITNO PREKINULA PROGRAM: Ivana Šopić pročitala SAOPŠTENJE televizije Pink!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić se obratila gledaocima.

VODITELJKA HITNO PREKINULA PROGRAM: Ivana Šopić pročitala SAOPŠTENJE televizije Pink!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić je ugostila bivše takmičare rijalitija "Elita" - Boru Terzića, Teodoru Delić i Lejdi Di. Međutim, odmah na početku emisije, voditeljka Ivana je prekinula program kako bi se obratila najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću, povodom pobede na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je osvojio zlatnu medalju. U studiju se tada prolomio gromoglasan aplauz, dok su se prisutni oduševljeno uzdisali zbog veličanstvenog uspeha srpskog sportiste.

Novak Đoković je još jednom potvrdio svoj status najboljeg tenisera sveta osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj uspeh nije samo njegov, već i uspeh celog srpskog naroda koji je sa ponosom bodrio svog šampiona. Novak je pokazao izuzetnu mentalnu i fizičku spremnost, pobedivši izuzetno jake protivnike i donoseći Srbiji još jednu zlatnu medalju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šopić čestitala Novaku Đokoviću na zlatu

 


Nakon emotivnog trenutka posvećenog Novaku Đokoviću, emisija "Narod pita" je nastavila sa planiranim gostima. Borba Terzić, Teodora Delić i Lejdi Di su se pridružili voditeljki Ivani Šopić kako bi razgovarali o svojim iskustvima iz rijalitija "Elita" i otkrili publici šta se dešavalo od kada su napustili rijaliti šou.

Nakon priče bivših takmičara, atmosfera u studiju je postala veoma emotivna. Gosti su iznosili svoje lične priče, a mnogi su se suočili sa teškim izazovima nakon izlaska iz rijalitija. Njihova iskrenost i otvorenost su izazvali snažne emocije među prisutnima, dok su gledaoci imali priliku da čuju detalje koje do sada nisu bili javno poznati.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šopić čestitala Novaku Đokoviću na zlatu


Emisija "Narod pita" je još jednom dokazala svoju autentičnost i iskrenost, pružajući gledaocima priliku da čuju priče koje pokreću emocije i inspirišu na razmišljanje. Ovaj put, osim priča bivših rijaliti takmičara, emisija je bila obogaćena i emotivnim obraćanjem voditeljke Ivane Šopić Novaku Đokoviću, čime je dodatno naglasila važnost sportskih dostignuća i zajedništva među ljudima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading