NOVA DRAMA MILJANE KULIĆ! Bivša učesnica "Elite" dobila napad panike! Evo šta se desilo na plaži usred bela dana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana je sedela u pesku da bi u sledećem trenutku počela da viče i drami.

NOVA DRAMA MILJANE KULIĆ! Bivša učesnica "Elite" dobila napad panike! Evo šta se desilo na plaži usred bela dana!

Foto: Youtube/AmiG show, Shutterstock

Bivša učesnica rijalitija "Elita" Miljana Kulić već neko vreme odmara se u Crnoj Gori s porodicom, a kako smo saznali, desila se u jednom trenutku prava drama na javnom mestu! Naime, Miljana je dobila napad panike jer je mislila da se posekla u pesku, nakon čega je alarmirala celu porodicu, te privukla pažnju prisutnh.

- Miljanu su mnogi prepoznali, pa su se fotografisali s njom na plaži. Ona je izlazila svima u susret, nije nikoga odbijala za snimke i slike, ali je u jednom trenutku nastala prava drama. Miljana je sedela u pesku da bi u sledećem trenutku počela da viče i drami. Svi su pritrčali od članova porodice da je pitaju šta se dešava, a ona je rekla da je ubeđena da je rasekla stopalo na staklo - priča nam izvor i dalje otkriva kako se drama razvijala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Miljana Kulić

 

- Miljana nije rasekla stopalo, nego ju je ujela pčela. Marija je smirivala i pokušala da ohladi mesto da bi se bol ublažio, pa je na kraju sve bilo u redu. Znate vi Miljanu, ona kad krene da drami, tu nema kraja! 

PodsećamoKulićeva se ranije odlučila za vožnju po moru u specijalnoj korpi, dizajniranoj za ovakve avanture. Međutim, umesto opuštajuće vožnje, dogodila se nezgoda koja je izazvala pažnju javnosti, a video-snimak ovog događaja postao je viralan na društvenim mrežama i izazvao brojne reakcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Kako se može videti u klipu koji je podelila Miljanina majka Marija Kulić, dok je diskvalifikovana učesnica rijaliitja "Elita 7" uživala u vožnji, odjednom se prevrnula i završila u moru. Zbog raspodele težine u korpi, došlo je do gubitka ravnoteže i ona je zajedno sa još jednim čovekom završila u vodi.

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Miljana Kulić

 

Iako je nezgoda izazvala trenutnu zabrinutost, srećom, sve se dobro završilo. Snimak je brzo postao predmet šaljivih komentara i duhovitih reakcija, a Miljana je pokazala izuzetnu dozu humora kada je podelila ovaj trenutak s pratiocima. Kako se moglo čuti, i Marija ju je ova nezgoda slatko nasmejala.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading