POTRESNO! Milena Kačavenda SLOMLJENA, objavljene najnovije informacije, OVO je dotuklo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda dirnula sve u srce.

POTRESNO! Milena Kačavenda SLOMLJENA, objavljene najnovije informacije, OVO je dotuklo!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša takmičarka "Elite 7", Milena Kačavenda, nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju svoje pokojne majke, prateći je emotivnim i potresnim opisom "Zauvek živiš". Ova objava je izazvala brojne reakcije među njenim pratiocima, koji su bili dirnuti njenim emotivnim stanjem.

Milena je svojim pratiocima na Instagramu otkrila intiman trenutak sećanja na svoju majku, ističući njihovu trajnu vezu i neizmernu ljubav koju gaji prema njoj. Fotografija je prikazala duboku emotivnu vezu između Milene i njene majke, a emotivni opis je dodatno naglasio koliko je ona duboko pogođena gubitkom voljene osobe.

Foto: Instagram.com

Majka Milene Kačavende

 


Nakon što je Milena podelila ovu emotivnu objavu, njeni pratioci su se u velikom broju obratili sa rečima podrške i saosećanja. Mnogi od njih su delili svoja lična iskustva gubitka voljenih osoba i pružili reči podrške Mileni u ovom teškom trenutku. Njihove poruke su odražavale duboko saosećanje i empatiju prema Mileninoj tugi.

Ova objava Milene Kačavende je istakla važnost izražavanja emocija i snagu koja leži u ranjivosti. Pokazati svoju tugu i sećanje na voljene osobe predstavlja hrabar čin, a Milena je svojom objavom podsetila ljude da je u redu biti ranjiv i izraziti svoje emocije.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda u emisiji ,,Narod pita"

 


Reakcije pratioca na Mileninu objavu jasno pokazuju koliko je važno imati podršku zajednice u teškim trenucima. Milena je kroz ovu objavu osetila toplinu i podršku svojih pratioca, što je još jednom naglasilo snagu zajedništva i empatije među ljudima.

Milena Kačavenda je hrabro podelila intiman trenutak sećanja na svoju majku, podsećajući nas da je važno negovati ljubav prema voljenim osobama i izražavati svoje emocije. Njeni pratioci su joj pružili podršku i saosećanje, stvarajući zajednicu koja neguje ljubav i empatiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading