ČLAN PRODUKCIJE ELITE UPAO U STAN MIONE I ŠA! Na mrežama isplivao ŠOK SNIMAK, evo šta se dešava! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sve objavila javno!

ČLAN PRODUKCIJE ELITE UPAO U STAN MIONE I ŠA! Na mrežama isplivao ŠOK SNIMAK, evo šta se dešava! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su napustili rijaliti šou program "Elita 7", par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavili su zajednički život u reperovom stanu u Zemunu, koji su uredili po svom ukusu, vodeći računa o svakom detalju. Međutim, iako uživaju dok su sami, neretko imaju goste, što je i sada bio slučaj, kako su fanovi mogli da vide na društvenim mrežama.

Naime, Jovanovićeva je sa svojim pratiocima podelila na "storiju" da ih je posetio Marko Đedović, doskoršanji cimer iz Bele kuće, koji se našalio na svoj račun i istakao da nema novca za frizera, te je odlučio da se Aleksić pobrine za njegovu frizuru.

Republika

Foto: Instagram.com/miona_jovanovic

Marko Đedović posetio Ša i Mionu u novom stanu

Podsećanja radi, bivši takmičari rijalitija "Elita" Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nedavno su otvorili vrata svog stana u Zemunu da bi pokazali javnosti svoju oazu mira i ljubavi. 

140 i nešto hiljada, to je bez opremanja... Dosta! Nemamo ovde televizor jer hoćemo ovde samo da spavamo, da napunimo baterije... Ovde je za sada studio, treba još da se opremi - rekao je Ša u emisiji "Premijera vikend-specijal".

Osećam se kao kod kuće, kako ne - priznala je Miona.

Ja sam je to pitao, rekla je da jeste, prvi smo koji su kročili u ovaj stan, krenuli smo u ovo zajedno  - otkrio je reper.

- Nemamo rasprave zaista, to su mala ljubomorisanja, to traje dva minuta. Nije ko je kriv, malo on meni, malo ja njemu. Ja sam ljubomorna jako, samo to ispoljavam na drugačiji način - zaključuje Jovanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading