MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO KAKO JE OPSLUŽIVAO HOLIVUDSKE ZVEZDE: Jedan par ga je posle radnog vremena zvao u TROJKU da im osveži odnos!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj je pre televizijske karijere radio kao konobar na Santoriniju, gde je imao priliku da služi Anđelinu Džoli, Breda Pita i Lejdi Gagu.

MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO KAKO JE OPSLUŽIVAO HOLIVUDSKE ZVEZDE: Jedan par ga je posle radnog vremena zvao u TROJKU da im osveži odnos!

Foto: instagram.com/printscreen

Omiljeni voditelj "Elite" Milan Milošević danas je poznato TV lice, a on nije uvek bio prisutan na malim ekranima.

Naime, pre nego što je započeo svoju karijeru u svetu medija, radio je kao konobar, a čak je otkrio da je jedno vreme bio zaposlen na popularnom ostrvu Santorini, gde je imao priliku da uslužuje holivudske zvezde.


Milošević je istakao da je radio kao konobar od 1994. do 2011. godine, naglašavajući da je imao priliku da radi i u inostranstvu, konkretno na Santoriniju.

Ovom prilikom, otkrio je da je imao priliku da posluži Anđelinu Džoli, Bred Pita, ali i Lejdi Gagu. Istakao je da su mu svi oni ostavljali velike napojnice, ali je istakao zanimljiv detalj o menadžeru Lejdi Gage koji je ostavio čak 200 evra napojnice za šankera koji je primio rezervaciju u trenutku kada on nije bio prisutan.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Milošević zna da uživa u životu

Pored radnog iskustva, Milan je otkrio da je živeo i uživao na Santoriniju, ističući da je imao priliku da se upusti u "ludi noćni život" ovog elitnog ostrva. Prisetio se jednog događaja kada su ga pozvali brazilska manekenka i arhitekta da im se pridruži nakon radnog vremena, kako bi im pomogao da obnove svoju ljubav. Njegova priča o tome kako je pomogao ovom paru da se pomire ostaje zanimljiv detalj iz njegovog života na Santoriniju.

Nakon svog iskustva na Santoriniju, Milan Milošević je započeo svoju karijeru u medijima i postao je prepoznatljivo lice televizije.

Svoje iskustvo kao konobara na ovom prelepom ostrvu sigurno je doprinelo njegovoj raznovrsnoj karijeri i dalo mu zanimljive priče koje rado deli sa javnošću.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading