SKANDAL, TEK KREĆE RAT! Aneli ocrnila Asmina i Staniju, pa udarila na Maju zbog ABORTUSA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva bljuje vatru uživo u programu!

SKANDAL, TEK KREĆE RAT! Aneli ocrnila Asmina i Staniju, pa udarila na Maju zbog ABORTUSA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić, koja je sinoć bila gošća voditeljke Maše Mihailović u emisiji "Narod pita", osvrnula se na svoj odnos sa Asminom Durždićem. Ona je zajedno sa Milenom Kačavendom osudila Asmina i Staniju Dobrojević, zbog čega je dobila povratnu od Ivana Marinkovića.

- Kako ti se čini način na koji su Asmin i Stanija komentarisali Aneli i Noru? - upitala je voditeljka.

- Meni je sve to jezivo. Čini mi se da Asminu medisjka pažnja prija. Nastavlja da komentariše. Ako mu je ljubav sa Stanijom ispunjena, što onda komentariše Aneli?! - kazala je Milena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda udarila na Staniju i Asmina

- Čula sam da je Asmin konstantno gledao šta ja radim u rijalitiju. Ne može da podnese jer nije moja sfera interesovanja. Bio je opterećen mojim odnosom sa Janjušem. Ne zanima me šta on radi. Nazivao me je jahačicom. Što je njega, zaljubljenog čoveka zanimalo šta ja u tom trenutku radim sa svojim dečkom?! - kazala je Aneli.

- Siguran sam da Aneli želi više od svega da bude sa Asminom. Ti si toliko providna. Sve je jasno kao dan. Smešna si, jako si smešna - dodao je Ivan.

Aneli je progovorila i o Maji Marinković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli bljuje vatru uživo u programu

- Aneli, loliko te čudi to što je Maja u jednom trenutku podržala odluku da abortiraš, a onda je promenila stav? - upitala je voditeljka.

- Ne mogu da mislim da je bila iskrena prema meni kad sam izvršila abortus, jer je ''udarala'' nisko onda kada mi je bilo najteže. Sama je sve to prošla s istim čovekom(Janjušem), trebalo bi da razume - rekla je Aneli.

- Nije to istina. Maja je tebi pružila adekvatnu podršku. To si iskoristila, a onda si nastavila da je provociraš i da joj govoriš sve i svašta. Ako si je već pustila da te podrži, nisi imala nikavu potrebu da nastaviš da se svađaš sa njom. Ti si bacila oko na Stanislava - kazao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

06.08.2024 12:09

Šta je Aneli govorila i kako je provocirala Maju kada je Maja pričala o svm abortusu i ponašanju Janjuša u tim trenucima, gde je tada bilo Anelino (žensko ) razumevanje i saosećanje, gde je tada bila osuda Janjuša zbog nedolićnog ponašanja prema devojci koja je nosila njegovo dete ? Aneli je tada žestoko provocirala Maju, ljubila se sa njim ispred nje a u Rehabu jahala Janjuša i nadala se da će je oženiti i brinuti o njenom detetu. Aneli je prefrigana, namazana, lukava, podla, koristoljubiva ix zla žena bez trunke poštovanja i empatije. Brzo i lako se ona oporavila od tuge posle abortusa ,ona je više bila besna i tužna zbog propalih planova i konačnog saznanja Janjuševog kakva je Aneli osoba i koliko duboko sežu njene laži kao i na šta je ona sve spremna. Nije ni Janjuš sjajan ali je ipak bolji i iskreniji od Aneli. A Aneli se desila 2 abortua u godinu dana (ona rekla da je bila trudna sa Asminom, Asmin rekao da je sa nekim drugim sa kim je išla prošlog leta u Tursku ) , ušla u Elitu sva tužna i napaćena zbog propalog braka a onda kao iskusna devojka "bacila" se vrlo brzo u Janjišev krevet i doživela ljubav svog života te svesno pravila bebu uz blagoslov Miće i Đedovića i njihovu podršku. I, opet abortus. Kakva je osoba, kakva je žena Aneli ? Ima 35 godina, završenu osnovnu školu, malo dete, ružnu prošlost i mnogo laže..