NAPADNUTA MILENA KAČAVENDA! Učinjena joj STRAVIČNA STVAR, hitan APEL da se spase!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković pokazao pravo lice.

NAPADNUTA MILENA KAČAVENDA! Učinjena joj STRAVIČNA STVAR, hitan APEL da se spase!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" voditeljka Maša Mihailović ugostila je bivše takmičare rijalitija ,,Elita 7" Milenu KačavenduAneli Ahmić i Ivana Marinkovića. Poznato je da Aneli i Kačavenda nisu u dobrim odnosima sa Marinkovićem, te je sve vreme u emisiji tenzija bila na vrhuncu. 

Ivan Marinković prošle noći provocirao je Milenu zbog njenog lečenja koje je imala, o čemu je i sama pričala tokom boravka u rijalitiju. Nakon emisije, Marinković želeći da dodatno ponizi Milenu, objavio je fotografiju sa njenog lečenja. 

- Izdrži kralju pored svemirca - stoji u opisu fotografije. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković objavio fotografiju Milene Kačavende sa lečenja

Mnogi su izrazili nezadovoljstvo ovim potezom, jer ponižavati nekoga na račun njegovog lečenja, mnogi smatraju niskim udarcem.

Na društvenim mrežama se pokrenuo i apel od strane Mileninih fanova da institucije reaguju zbog ovog čina. 

Podsetimo, Kačavenda je u rijalitiju otvoreno pričala o danima kada se lečima:

- Moj život ima crnu stranu. Stojim iza svega što sam prošla. To su niski udarci. Ana je imala priliku da mi se sveti i pre ulaska mog ovde. Ja sam tu sliku poslala na šest adresa prijateljima. Slika je iz bolnice i znam da je ona dala. Nije ružno biti u bolnici na psihostabilizaciji. To na glavi sluzi za stimulaciju serotonina na mozgu. To je jedna od slika a ima ih četiri. Znam da ona to sprema, kao i audio snimke. To na glavi mi je lečilo mozak - rekla je Kačavenda u "Zadruzi".

- Ne tangira me što je to objavila i jasno mi je šta servira. Može u moju krštenicu da okači, ne zanima me - rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading