ZOLA ZAVIJEN U CRNO, OBJAVIO REČI KOJE KIDAJU DUŠU: Pojavile se prve fotke iz PORODIČNOG DOMA, ne može da dođe sebi od BOLA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola sve rastužio svojim pojavljivanjem!

ZOLA ZAVIJEN U CRNO, OBJAVIO REČI KOJE KIDAJU DUŠU: Pojavile se prve fotke iz PORODIČNOG DOMA, ne može da dođe sebi od BOLA!

Foto: ST/N. Mutić

Bivši takmičar rijalitija "Elita" i poznati di-džej, kontroverzni Lazar Čolić Zola na Instagram profilu objavio je čudnu poruku, koja je sve zaintrigirala. Naime, Zola se nakon diskvalifikacije iz "Elite 7" potpuno povukao iz medijskog sveta i posvetio nastupima. 

Međutim, izgleda da je Zolu neko povredio, te je on objavio status zbog kog su mnogi pomislili da je utučen i tužan. 

- Stani u red onih što su me izdali - napisao je Lazar Čolić Zola na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Lazar Čolić Zola Instagram

Međutim, još veću pažnju je privukao njegov prethodni stori koji je objavio. Naime, Zola je uslikao selfi u ogledalu, a bio je od glave do pete zavijen u crno, pa su mnogi pomislili da je imao neki smrtni slučaj, dok su drugi mišljenja da je bio samo autfit za taj dan.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Lazar Čolić Zola Instagram

Očigledno da je Zola rešio da sredi svoj privatni život i da se posveti karijeri, budući da mnogi po društvenim mrežama komentarišu da na njegovim žurkama se uvek traži sto više, ali i da napravi atmosferu za pamćenje. 

 Lazar Čolić Zola, koji je  rodom  iz Dervente, nedavno je oduševio svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije sa svojom majkom Bosom. Uz ovu sliku, Zola je uputio emotivne reči majci, ističući koliko mu znači što je ona bila uz njega tokom svih ovih godina.

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola sa majkom Bosom Čolić

 


Fotografija koju je Zola podelio prikazuje majku i sina zagrljene, a emotivni trenutak je naišao na veliki broj pozitivnih reakcija fanova, koji su izrazili divljenje prema ovom gestu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading