UVIJA SE POLUGOLA OKO STANISLAVA, A MISLI NA DRUGOG? Maja šalje tajne poruke REPERU s kojim su je SPAJALI? (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva ponovo digla veliku prašinu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Starleta Maja Marinković trenutno uživa u Crnoj Gori sa Stanislavom Krofakom Panterom, s kojim se nedavno pomirila. Marinkovićeva se svukla u mini-bikini i pokazala svoje zanosno telo, ali fanovima najpopularnijeg rijalitija u regionu nije promakla pesma koju je objavila uz vreli snimak.

Naime, Maja je dodala pesmu "BeBo 4", koju izvodi Igor Panić Nući, s kojim su Maju svojevremeno spajali. Ali ne samo to, tokom jedne od svađa u "Eliti 7", Maju je Aneli Ahmić optužila da je koristila nedozvoljene supstance s Nućijem.

- Gde ti je Nući? Nući, bebo-bebo - ponavljala je Aneli.

- Tako je, bebo, bebo. Možda joj je Alen pevao tu pesmu, pa se setila - govorila je Maja.

- Šta si radila s Nućijem - upitala je Aneli, želeći da isprovocira Maju, ali i Janjuša da "spakuje kofere" i ode od nje nakon saznanja da je navodno imala još jednu aferu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli je iznela skandalozne optužbe na Majin račun

- Ništa, išla sam na nastup. Kako te nije sramota da izmišljaš takve stvari? Upliće ljudi iz spoljneg sveta koje poznajem preko zajedničke prijateljice... Pominješ čoveka s kojim ja ništa nisam imala. Ja poštujem njegov rad, ozbiljan muzičar. Kulturan momak, ništa nisam imala s njim. To su laži - dodala je Maja.

- Ja ne mislim na odnose, svašta su oni radili. Znam iz proverenih izvora - govorila je Aneli.

- Ona se drogira, pa zna po sebi - poručila je Maja.

Aneli je tada optužila Maju da je koristila nedozvoljene supstance s Nućijem, što je ona oštro demantovala.

Republika

Foto: Instagram.com

Maju su ranije spajali s Nućijem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lena

06.08.2024 17:25

Gluposti! Kome je stalo da je bas toliko kanali? Bas ona salje tajne poruke, gluposti. Devojka se zaljubila u Stanislava i to se vidi. Mada ne znam sta ce joj on, ali dobro, zaljubila se.

Obuci se Majo

06.08.2024 17:32

Obuci se Majo, sram te bilo, polugola si a na plaži si i kupaš se, august je mesec i hladno je. Ne grli dečka, ne ljubi ga i pazi koje pesme pevaš jer, ako pevaš neku pesmu od npr. Ace, ne gine ti sutra naslov da si bila i sa njim. Čuvaj se Majo i obuci neki gunj pa da vidimo i čitamo neku novu vest zašto si u gunju slušaš Acu.