ANITA STANOJLOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU!Zvanično progovorila o LAŽIMA, sve isplivava na videlo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović progovorila nakon ćutnje!

ANITA STANOJLOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU!Zvanično progovorila o LAŽIMA, sve isplivava na videlo!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita 7", iznenadila je svoje pratioce na Instagramu najavom nečega što mnogi nestrpljivo iščekuju - TikTok meč sa Urošem Stanićem i Aneli Ahmić.

Anita je svojim pratiocima na Instagram profilu priredila pravo iznenađenje objavivši Instagram storijem najavu za TikTok meč sa Urošem Stanićem i Aneli Ahmić. Ova vest je brzo privukla pažnju brojnih fanova i gledalaca rijalitija "Elita 7", koji su sa nestrpljenjem očekivali da vide ovo uzbudljivo takmičenje.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović TikTok

 


Ono što je takođe privuklo pažnju mnogih jeste činjenica da je Anita uz Instagram storijem najavila TiKTok meč objavila i pesmu Henija "Sitne laži". Ova pesma je trenutno veoma popularna među mladima, a Anitin izbor pesme je dodatno podgrejao interesovanje javnosti za ovaj događaj.

Anita je vešto iskoristila društvene mreže kako bi najavila ovaj događaj i dodatno podigla tenziju među svojim fanovima i pratiocima. Njen Instagram profil je ubrzo preplavljen komentarima ove najave, a mnogi su izrazili veliko oduševljenje i nestrpljenje da vide kako će se takmičenje odvijati.

Foto: Amig show

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković Amidži šou

 


Ovaj TiKTok meč definitivno obećava uzbuđenje i zabavu za sve fanove rijalitija "Elita 7". Uroš Stanić i Anela Ahmić su takođe veoma popularni među gledaocima, pa je ova najava izazvala veliko interesovanje ne samo za sam meč, već i za dinamiku koja će se odvijati tokom takmičenja.

Anita je svojom najavom definitivno podigla veliku prašinu na društvenim mrežama, a svi jedva čekaju da vide šta će se dešavati u ovom uzbudljivom TiKTok meču. Sudeći po reakcijama fanova, očekivanja su veoma visoka, a samo vreme će pokazati ko će izaći kao pobednik ovog neobičnog takmičenja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading