ŠOKANTNO! Slađa Poršelina se UDAJE za OPASNOG TAJKUNA! Procurila PRIVATNA PREPISKA iz telefona, evo šta joj je rekao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić Poršelina objavila prepisku sa imućnim bogatašem!

ŠOKANTNO! Slađa Poršelina se UDAJE za OPASNOG TAJKUNA! Procurila PRIVATNA PREPISKA iz telefona, evo šta joj je rekao!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" i starleta Slađa Lazić poznatija kao Blinda Poršelina na Instagram profilu objavila je misterioznu poruku, u kojoj otkriva da će se uskoro udati. Naime, Republika je nedavno otkrila da je Slađa u tajnoj vezi sa imućnim bogatašem, kog ne želi da prikazuje javnost, a sada je i ona potvrdila da će uskoro stati sa njim na ,,ludi kamen". 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić pred plastičnu operaciju

 

Lazićeva je na Instagram storiju objavila prepisku sa misterioznim tajkunom, u kom joj on govori da će je oženiti, a kako nije mogla da sakrije sreću, odlučila je da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži:

- Ti znaš da ću te na kraju ja oženiti - napisao je imućni biznismen, nakon čega je Slađa uzvratila:

- Znam - a pored odgovora je ostavila emotikon srca. 

Republika

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić Instagram

Ostaje nam da vidimo da li će Slađa biti dovoljno hrabra da otkrije o kom bogatašu je reč, budući da ga vešto krije od javnosti. 

Podsetimo, Slađa Lazić je nedavno bila na operaciji nosa, a portal Republika našao se na licu mesta, gde nam je starleta otkrila sve detalje:

Radim nos i kapke, mačije oči, a sledećeg puta videćemo da li ćemo raditi grudi odmah ili... Ja sam za to da legnem i uradim sve kompletno, ali to verovatno neće moći. Moj doktor je insistirao da me prvo pogleda, pa da se sve dogovorimo - ispričala je Slađa Lazić za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading