UHVATIO JE NASRED ULICE I PRETUKAO! Kačavenda u kandžama opasnih momaka - bivši joj NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačnula tamo gde ne sme!

UHVATIO JE NASRED ULICE I PRETUKAO! Kačavenda u kandžama opasnih momaka - bivši joj NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Milena Kačavenda

Milena Kačevenda, koju je široki auditorijum imao prilike da upozna kao prijateljicu i kumu Ane Ćurčić, a koja se potom takmičila u rijaliti sezoni nakon Ane, jednom je progovorila je o svojoj životnoj traumi i vezi sa opasnim momcima.

U jednom trenutku je pričala o sukobu sa momcima sa "one strane zakona". Prema njenim rečima, ona se dopala jednom opasnom momku i on je činio sve kako bi je osvojio.

Međutim, on je navodno slao ljude da je presreću na ulici, a kada je shvatio da ne želi da popije piće sa njim i da ga je uvredila, on ju je pretukao nasred ulice.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda

- Razlog što sam otišla iz Zemuna je bio čuveni gospodin Cuner, koji je ubijen na novosadskom auto-putu. Ja sam pravila žurku kada je on bio ubijen. On je razlog što sam omrzla Zemun. Ima tu još njih koji su učestvovali u tome što se desilo, neki od njih su živi, ali dan danas na ulici ne smeju da mi se jave - započela je svoju priču Milena.

- Dok sam išla u pravnu školu, postojao je raspored vožnje autobusa. Na utobuskoj stanici je bio čuveni bilijar klub i tu se večito skupljala ta banda. Ja sam svaki dan tu čekala autobus do moje pravne škole. Ja sam bila atraktivna, nikada nisam bila doterana, uvek sam bila sportski tip. Tu su me presretali nekoliko puta. Cuner je bio glavni bandit u Zemun gornjem gradu. On je selektivno birao devojke koje je želeo za sebe, a tada je već uveliko bio oženjen. Nekoliko puta su me presretali, tipa: "Hoćeš da popiješ sa nama piće?" Ja sam govorila: "Izvinite, ja žurim, moram da idem u školu". Tako je bilo i kada sam se vraćala iz škole i kad sam išla na treninge uveče. Međutim, što sam ja to više odbijala, ja sam bila više interesantna. Njima niko nije smeo da se suprotstavi. Ja im se nisam suprostavila, jasno sam im rekla "ne", ali sam bila odmerena i pristojna. Mislila sam da će to tako proći, ali nije. To je trajalo dva meseca i imala sam zastrašivače - govorila je Kačavenda lane.

Nakon Mileninog gostovanja u emisiji "Narod pita", mnoge teme su se podgrejale, a sada je na jednoj Fejsbuk stranici koja se bavi popularnim rijalitijem procurila pretnja koja je upućena navodno Mileni.

Foto: facebook.com

Pretnja upućena Kačavendi

- Istina o pokojnom Cuneru (za kojeg je Kačavenda govorila da je tukao) je sasvim drugačija...dotičnaje psihopatski uhodila i kada nije bilo učinka, pisala je pisma njegovoj supruzi i uznemiravala na sve načine! Draga Kačavenda, svojim učešćem u rijalitiju i izigravanjem "poslovne žene" si opasno iziritirala one momke koji te znaju od rane mladosti i svaki tvoj korak. Šta ćeš, slučajno imam veliki krug onih koji bi za mene sve učinili. I sve dođe do mene. Tek se zagrevam - stajalo je u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

07.08.2024 05:39

kuma je bila moj favorit...ali je posle uzela đedovića za PAMETNOG... to joj je teški minus...uvukla je rogove...ne žalost...njenu...ali

dušanka

07.08.2024 05:42

bila je moj favorit...ali je pognula glavu pred nekim o je na žalost u pravu...