VERILA SE MATORA, U "ELITU 8" ULAZI SA BUDUĆOM SUPRUGOM! Bivša učesnica pokazala skupoceni prsten!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora je nastavila romansu sa bivšom cimerkom, usledila i veridba?!

VERILA SE MATORA, U "ELITU 8" ULAZI SA BUDUĆOM SUPRUGOM! Bivša učesnica pokazala skupoceni prsten!

Foto: Printskrin

Matora i Stefani

Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez gostovali su u sinoćnoj emisiji "Narod pita", gde su se prvi put javno suočili i stavili sve karte na sto, a diskvalifikovani učesnik neprestano je prebacivao bivšoj devojci odnos sa Jovanom Tomić Matorom

Međutim, posebno je pažnju privukla Munjezova izjava da Stefani i dan-danas boravi u stanu koji joj Matora plaća, da je Tomićeva obasipa poklonima, ali i da ju je verila, što je potvrdila prijateljica Stefani, koja je poprilično upućena u njen život:

- Zašto Stefani ne prizna? Priprema se za ulazak u osmicu (Elitu 8), Matora će isto proći kao i sa Anitom, imam sve dokaze, poslaću prepiske, kupila joj je patike od 25.000 dinara - govorio je Munjez.

 

- Da, ja nisam imala život pre Matore, kakve su ovo priče... Ti si ovde zbog mene, inače si diskvalifikovan - branila se Stefani.

- Kada bi mogla da obrišeš neki ljubavni odnos, koji bi to bio - upitala je Šopićeva Stefani.

- Nijedan, to sam sve ja - odgovorila je Stefani.

- Ni ja ne bih ništa izbrisao, imao sam jedan odnos u rijalitiju - rekao je Munjez.

- Lep ti je prsten - rekao je Munjez.

- Hvala - rekla je Stefani.

Podsetimo, Stefani i Matora su prisne postale tokom boravka u rijalitiju, a odnos su nastavile i nakon završetka "Elite", samo što to vešto kriju od javnosti, nije poznato iz kog razloga. Matora se povodom ove teme još nije oglašavala, a Stefani nikako nije želela da prizna da je prsten zapravo od Tomićeve, kao i ostali skupoceni pokloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading