ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE NAJAVLJENA ZA VEČERAS! Sledi vanredno raskrinkavanje VEZE Anite i Anđela!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da javnost sazna istinu o vezi Anite Stanojlović i Anđela Rankovića u večerašnjoj emisiji.

ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE NAJAVLJENA ZA VEČERAS! Sledi vanredno raskrinkavanje VEZE Anite i Anđela!

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita i Anđelo

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" očekuje nas prava drama, jer će se kao gosti pojaviti Anđelo Ranković i Marko Janjušević Janjuš, poznati rijaliti takmičari koji su imali burne svađe i žestoka vređanja tokom svoje borbe u "Eliti".

Iako se ova dva takmičara poznaju još od prve sezone "Zadruge", njihov odnos se znatno pogoršao tokom učešća u "Eliti". Očekuje se da će njihov susret u emisiji biti ispunjen tenzijom i žestokim raspravama, a gledaoci jedva čekaju da čuju šta će ova dva kontroverzna učesnika reći jedan drugom u lice.

Ivana Šopić, voditeljka večerašnje emisije, poznata je po tome što ume da postavi žestoka pitanja i izvuče sve odgovore na goruće teme. Sa Anđelom i Janjušem kao gostima, očekuje se da će voditeljka biti posebno odlučna u svom pristupu, te da će se pobrinuti da nijedno pitanje ne ostane neodgovoreno.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđelo Ranković

 

Pitanja koja će biti postavljena Anđelu i Janjušu sigurno će biti usmerena na njihove sukobe, ali i na druge aktuelne teme iz njihovih života. Gledaoci već sada nestrpljivo iščekuju da čuju šta će ova dva kontroverzna gosta otkriti u emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Spremite se za večerašnju emisiju "Narod pita" jer nas očekuje prava drama, tenzija i žestoka sučeljavanja. Anđelo i Janjuš su spremni da odgovore na sva pitanja, a Ivana Šopić će se pobrinuti da izvuče kompletnu istinu. Takođe, Janjuš će govoriti o odnosu sa Aneli Ahmić, sa kojom je raskinuo u "Eliti", dok će Anđelo priznati sve o vezi sa Anitom Stanojlović, pobednicom sedme sezone rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Spas

07.08.2024 14:04

Bez brige je Anđelo jer kad zagusti ( ako puste i nekog ko nije iz njegove podrške ) pa ga naruži ili iskritikuje , tada će nazvati Lepi Mića i Đedović da obrane čast, ugled i ljubav svog ljubimca. Janjuše drž` se noćas, opet će ti Mića i Đedović nabrajati po 100-ti put sa kim si sve bio, koliko si potrošio i popio, koliko je zadrugarki balavilo za tobom i nudilo ti se, proganjale te da budu sa tobom, koliko si ih pozvao u krevet a one odmah dotrčale ...Kroz ovih 7 sezona desiše ti se mnoge ( u rijalitiju i napolju )a njima dvojici niti jedna nigde.Možda zavide, ljubomorni su a vrhunac njihove karijere (rijalitske ) je borba do zadnjeg atoma snage da brane nemoral, krimi prošlost, prevaru partnera, brakolomstvo, laži, lažne verenike i izdaju prijatelja ...Od Miće i Đedovića nagrabusile samo Luna (zbog ljubavi sa oženjenim) , Ana Ćurčić ( što se usudila napasti partnera sa kojim jee živela godinama i njegivu ljubavnicu Anđelu,) Matora ( zato što joj je žena postala ljubavnica Anđelu ), Janjuš ( zato što je raskrinkao sve Aneline laži ). Sve ostale posrnule devojke su Mići i Đedoviću postale mnogo drage i bliske, zaštićene a njihovi nemoralni postupci su postali vrline. Dalila, Aleks Nikolić, Anđela, Anita, Aneli, Miona, Milena..., u vatru ako treba skaču Mića i Đedović za njih i njihova loša dela postaju opravdana. Treba i Anđelka podržati jer, ni on godinama nema normalne cure, hoće ga samo ove Matorine koje su lezbejke prema potrebi. I, udri po Matoroj , ona je za to kriva a i što Anđelo voli Đedovića koji je svašta ružno pričao o Anđelu kojeg je malo "provozala" Dalila a onda se i Rešićka sramotila sa njim. Zato Janjuše ne očekuj noćas reči podrške za tebe, ne mogu svi se uključiti ali, Mića uvek dobije vezu.