OVE SCENE TEK OPERISANE SLAĐE LAZIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Gole grudi u prvom planu, učesnica otišla u EKSTREM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić izazvala haos novim snimkom!

OVE SCENE TEK OPERISANE SLAĐE LAZIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Gole grudi u prvom planu, učesnica otišla u EKSTREM!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić

Drugoplasirana učesnica "Elite" Aneli Ahmić  ponovo je morala da se odvoji od ćerke Nore, sa kojom provodi sve vreme otkako se vratila kući posle rijalitija, zbog  gostovanja u emisiji "Narod pita".

Ona je boravak u Beogradu iskoristila i da se vidi sa svojom najboljom rijaliti drugaricom Slađanom Lazić Poršelinom, te da je provoza svojom novom besnom mašinom. Slađa je nedavno imala intervenciju, nakon čega je usledio oporavak, a svakodnevno fanove obraduje novim snimkom na Instagramu. Međutim, današnja objava posebno je privukla pažnju, s obzirom da je Poršelina odlučila da zagolica maštu pratilaca, pa se gotovo skroz skinula i usnimila za društvene mreže i izazvala pravu buru.

- Radim nos i kapke, mačije oči, a sledećeg puta videćemo da li ćemo raditi grudi odmah ili... Ja sam za to da legnem i uradim sve kompletno, ali to verovatno neće moći. Moj doktor je insistirao da me prvo pogleda, pa da se sve dogovorimo - ispričala je Slađa Lazić za Republiku, nakon pomenute intervencije.

Inače,Republika je nedavno otkrila da je Slađa u tajnoj vezi sa imućnim bogatašem, kog ne želi da prikazuje javnost, a nedavno je i ona potvrdila da će uskoro stati sa njim na "ludi kamen". 

Lazićeva je na Instagram storiju objavila prepisku sa misterioznim tajkunom, u kom joj on govori da će je oženiti, a kako nije mogla da sakrije sreću, odlučila je da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading