Bebica u Minskom polju otkriva: Anđela je Bojanina ŽRTVA! Ovako će da joj se SVETI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Minsko polje" je na Jutjub kanalu Republika TV!

Nenad Macanović Bebica u "Minskom polju sa Sanjom" progovorio je u kakvim je sada odnosima sa bivšom devojkom Miljanom Kulić i zbog čega su završili na sudu. Takođe, otkrio je detalje veze Bojane Pavlović i Anđele Špartavalo koje do sada niko nije znao.

"Bojana je iskoristila Anđelu, znalo se da sa njom neće ostati. Dan pre finala ona je najgore napljuvala Anđelu, pripremila je teren da može da je šutne. Anđela nije dovoljno zrela i pametna, tako da je Bojana to videla i ona joj je bila kao takva idealna da je iskoristi za rijaliti. Kada je shvatila da je Anđela otkačila porodicu i po izlasku to joj se nije svidelo, zato je gledala kako da je skloni. One su obe foliranti", rekao je Bebica.

On se dotakao i veze sa Teodorom Delić.

"Nama je lepo, mi smo stekli poverenje i uživamo. Ona je kod mene, živimo zajedno, pa polako. Ako bih ulazio u rijaliti ne bih ušao bez Teodore, jer ne bih mogao toliko dugo da budem bez nje. Ne plašim se da ona ostane u spoljnom svetu, ali bih poludeo koliko bi mi falila", iskren je Bebica.

Republika

Foto: Republika TV

 

Emisiju "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading