SROZAO KULIĆKE NA DNO: Hitna reakcija Uroša Stanića na POMIRENJE Miljane i Ivana, NAJBRUTANLIJE ponizio Mariju! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi učesnik "Elite 7" nije štedeo reči!

SROZAO KULIĆKE NA DNO: Hitna reakcija Uroša Stanića na POMIRENJE Miljane i Ivana, NAJBRUTANLIJE ponizio Mariju! (FOTO)

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV

Pred sam kraj "Elite 7", bivša zadrugarka Marija Kulić iznela je stav o finalistima, te tom prilikom potkačila Uroš Stanića, najmlađeg učesnika rijalitija, koji se žestoko posvađao sa njenom ćerkom Miljanom Kulić.

- Uroš mi je nekad zanimljiv i lepo komentariše, a nekad je sušta suprotnost. Iznenadilo me je što je rekao da ne vređa tuđe porodice, ali bolest roditelja je velika uvreda za dete. Ne stoji iza svojih reči, ide iz krajnosti u krajnost. Sukob sa Miljanom je nastao jer vidi veliku konkurenciju u njoj. Voleo bi da bude muška Miljana Kulić, ali nisu mi slični. Namerno od sebe pravi žrtvu, ali mislim da bi trebalo da bude bolje plasiran od ostalih lažova. Mislim da provocira kako bi bio u kadru, ne volim takve ljude. Takođe, menja mišljenje po potrebi - rekla je tada Marija za "Pink.rs".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ivan Marinković i Miljana Kulić se pomirili

Mesec dana kasnije, Uroš je odlučio da joj odgovori putem storija na društvenoj mreži Instagram, te prozvao zbog pomirenja sa Ivanom Marinkovićem.

- Samo ću se slatko nasmejati. Miljanu sam davno prešišao po viralnosti na svim mrežama, a ona je po mom mišljenju jedan izduvan balon, koji nema više šta da pokaže - započeo je Uroš, pa nastavio:

- Istrošena, sujetna, isfrustrirana "ličnost", koja je i agresivna, gde mi je lupala šamare i čupala za kosu, jer ne može da podnese mene i moju pojavu... Harizma, Iks faktor boli, znam, miko... - dodao je on, pa zaključio:

- Sve ste pokazalae danas koliki vam je obraz đon, gde ste se ponovo slizale sa buđolom (Ivanom Marinkovićem), koji vas je najstrašnije pljuvao, samo da bi vas ponovo negde bilo na mapi, pošto ste NEBITNI!!! A mene ćete gledati još dugo, moje vreme je došlo! Koliko košta obraz, Kulićke? - napisao je on.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Uroš Stanića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading