OTKRIVAMO KO SVE ULAZI U "ELITU 8": Zavrteće vam se u glavi od honorara!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini učesnici već su potvrdili svoje učešće, dok drugi iz određenih razloga i dalje drže javnost u neizvesnosti.

OTKRIVAMO KO SVE ULAZI U "ELITU 8": Zavrteće vam se u glavi od honorara!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Čim se završila "Elita 7", u kojoj je pobedila Anita Stanojlović, odmah su krenule i spekulacije o potencijalnim učesnicima predstojeće osme sezone popularnog rijalitija, kao i o njihovim vrtoglavim honorarima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović trijumfovala u "Eliti 7"

U međuvremenu, pojedini učesnici "Elite 8" već su potvrdili svoje učešće, dok drugi iz određenih razloga i dalje drže javnost u

neizvesnosti.


Tako su poznate majka i ćerka Marija i Miljana Kulić, koje od starta nagoveštavaju da će Miljana dug, koji zbog diskvalifikacije ima prema produkciji TV, vraćati ulaskom u osmicu, dodatno zagolicale maštu šaljivim objavama kojima aludiraju na ponovno učešće u rijalitiju. S obzirom na to da su se njihovi odnosi s ocem Miljaninog deteta Ivana
Marinkovića
znatno popravili posle njegovog raskida s Jelenom, postoji opcija da na imanje u Šimanovce uđu i porodično.


- Poznato je da Miljana ima visok nedeljni honorar, od 2.500 i 3.000 evra, osim u situacijama kad napravi dug, kao i sada, pa mora da plaća penale. Međutim, nije isključeno da će i sada napraviti neku računicu, ukoliko Kulići pristanu porodično da uđu s Ivanom Marinkovićem, koji je doživeo šta je doživeo sa suprugom Jelenom na kraju prethodne sezone. Do septembra još ima prilike da se koriguju ponude i ugovori, te da se razrade sve opcije - otkriva izvor blizak porodici Kulić.


Ljubavni par iz "Zadruge 6" Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, koji nisu uspeli da održe vezu napolju, prema našim saznanjima, ponovo će se naći u zatvorenom prostoru, a da li će ponovo među njima sevnuti varnice, to upravo svi jedva čekaju da vide.

Njih dvoje takođe spadaju u plaćenije učesnike s obzirom na to da svi od njih očekuju neki nastavak priče i u narednoj sezoni.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić spremni za novu rundu u "Eliti 8"


- Anđela i Zvezdan ne ulaze bez 3.000 evra nedeljno! Povratnici, kakvi su njih dvoje, uvek dobro naplate s obzirom na staru slavu, ali i na očekivanja gledalaca koji su ih se u međuvremenu još više zaželeli - objašnjava upućeni izvor.

 

Republika

Foto: Ata images

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza mogu dobro da unovče porođaj

Posebnu cenu bi mogli da postignu i budući roditelji Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, koji su bebu i napravili u rijalitiju, ukoliko pristanu na porođaj pred kamerama.


- Njih dvoje su kao par i budući roditelji deteta začetog u "Eliti 7" dobili ponudu od 100.000 evra, što je realno suma, kojom bi mogli da srede svoj život s obzirom na to da nisu u baš zavidnoj finansijskoj situaciji napolju - naveo je nedavno izvor za Rijaliti dodatak Srpskog telegrafa.


Trenutno najveće zvezde rijalitija, koje ubiraju plodove te slave i napolju, novopečeni par Maja Marinković i Stanislav Krofak, takođe su u pregovorima za "Elitu 8".

Foto: printskrin instagram

Maja Marinković je Stanislavu Krofaku digla cenu za osmicu


- Iako je Maja rekla da se prezasitila, te da ima dosta obaveza koje su je sačekale napolju i da bi najradije ovu sezonu pauzirala, nikako ne može dopustiti da Krofak uđe u osmicu bez nje. On jeste produkciji postavio visoke zahteve, smatrajući da neće hteti toliko da ga plate, ali sudeći po razvoju događaja, Stanislav će baš dobiti ponudu koju se ne odbija. Tako da bi, zahvaljujući vezi s Marinkovićevom, čiji su honorari ranijih sezona izlazila i na 4.000 evra nedeljno, mogao da dobije čak i 5.000 - zaključuje izvor za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Nenad Marinković Gastoz je uvek bio dobro plaćen rijaliti igrač

Među potencijalnim učesnicima pominju se i stari rijaliti-igrači poput Nenada Marinkovića Gastoza, koji takođe drži cenu od 3.000 do 4.000 evra po nedelji, zatim Aneli Ahmić, kojoj je želja da se ostvari i kao voditeljka, te još razmatra koja opcija za zaradu joj je primamljivija. Tu su i njena najbolja drugarica Slađa Lazić, rijaliti-sin Uroš Stanić, dok se za Marka Janjuševića Janjuša maltene do samog početka obično ništa ne zna, osim da on ne ulazi bez honorara koji je uvek veći od onog koji je imao u prethodnoj sezoni.

Republika

Foto: printskrin instagram

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić su mnogima omiljena rijaliti porodica koju bi želeli da vide i u "Eliti 8"




Matora i u osmicu
ulazi tek venčana!

 

Republika

Foto: Printskrin

Procurila informacija da je Jovana Tomić Matora verila Stefani Grujić

Bivša supruga pobednice "Elite 7" Jovana Tomić Matora navodno će i u
"Elitu 8" ući tek venčana s obzirom na to da je procurila informacija da
se verila sa Stefani Grujić. Da li će doživeti istu sudbinu ili će joj
se ovog puta posrećiti u braku, sigurno je ono što najviše zanima
rijaliti-fanove.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading