ISPLIVALO SVE O MAJINOJ TRUDNOĆI SA STANISLAVOM! Procurila tajna INFORMACIJA, sve je spremno za BEBU! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Maje Marinković ističe da će starleta biti najbolja mama na svetu!

ISPLIVALO SVE O MAJINOJ TRUDNOĆI SA STANISLAVOM! Procurila tajna INFORMACIJA, sve je spremno za BEBU! ŠOK!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Rijaliti zvezda Maja Marinković trenutno uživa na Crnogorskom primorju zajedno sa svojim partnerom, MMA borcem Stanislavom Krofakom, s kojim je romansu započela tokom učešća u rijalitiju "Elita 7". Iako su se u nekoliko navrata posvađali i stavljali tačku na svoj odnos, ipak su uspeli da nađu zajednički jezik i zakopaju ratne sekire, te nastave tamo gde su stali.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja I Stanislav u Crnoj Gori

Njena drugarica iz rijalitija, Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, sada je progovorila o Majinom odnosu sa Krofakom, te istakla da smatra da će njih dvoje svoju ljubav krunisati brakom, kao i da će se Marinkovićeva uskoro ostvariti u ulozi majke.

- Stanislav je pravi muškarac za nju! Dopisivale smo se pre par dana kada mi je javila da je na mojoj planini! Shvatila sam da su zajedno i drago mi je zbog toga! Svi su ih kočili, ali su uspeli! Jako sam srećna zbog nje. Desila se situacija da se pojavio Stanislav. Nije želela, ali svideo joj se! Ona se zaljubila! Nadam se da će njihova veza opstati. Vidim da se ona jako promenila, a i on je to video. Volela bih da potraje taj odnos i da ga krunišu brakom, jer je Maja srećna. Spremna je za bebu! Mislim da će biti najbolja mama na svetu - ističe bivša učesnica "Elite" i dodaje:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Slađa Lazić misli da bi Maja Marinković bila dobra majka

- Ona je pre Stanislava u rijalitiju nailazila na otpad! Janjuša, Bilala i tako te koje je morala da finansira. Tražili su joj za gorivo. Maja nije neko ko treba da izdržava muškarce! Konačno je našla svoju sreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading