NEVIĐENI SKANDAL U CENTRU BEOGRADA! Zaustavljen saobraćaj zbog Aneli Ahmić - bivši rijaliti učesnik IZAZVAO KURCŠLUS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak zapalio društvene mreže!

NEVIĐENI SKANDAL U CENTRU BEOGRADA! Zaustavljen saobraćaj zbog Aneli Ahmić - bivši rijaliti učesnik IZAZVAO KURCŠLUS!

Foto: Republika

Janjuš i Aneli

Drugoplasirana učesnica rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, ostala je u središtu pažnje javnosti i nakon završetka sezone, posebno zbog medijskih tenzija sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem. Pored toga, vatra sukoba i dalje se oseća i između nje i Marka Janjuševića Janjuša, što dodatno komplikuje situaciju.

Foto: printskrin instagram

Aneli Ahmić i Uroš Stanić

Mediji pomno prate svaki njihov korak i izjavu, bilo da su u pitanju gostovanja u emisijama ili postovi na društvenim mrežama, gde često iznose suptilne poruke i indirektne komentare. U tom kontekstu, nedavno je Aneli privukla veliku pažnju svojim susretom sa Urošem Stanićem. Ono što je posebno zanimljivo je da su se susreli u njenom krevetu u hotelskoj sobi, što je postalo predmet velikog interesovanja.

Naime, Uroš Stanić je bio deo rijalitija "Elita" kao "rijaliti dete", zajedno sa svojim drugim rijaliti roditeljem, Janjušem. Međutim, njih dvoje nisu ostali u prijateljskim odnosima nakon završetka showa. Uprkos tome, nedavni snimak koji su Aneli i Uroš objavili na društvenim mrežama sugeriše da su ponovo uspostavili blizak odnos i da se ponovo osećaju kao "porodica".

Foto: facebook.com

Uroš Stanić

Nakon što je Uroš krenuo ka prijateljici Aneli, njegov dolazak izazvao je pravi haos na Trgu Slavija, što je brzo postalo viralno na društvenim mrežama. Ovaj incident dodatno je pojačao medijsku pažnju na Aneli i njen život nakon rijalitija, jer se svaka njena aktivnost pomno prati i analizira.

- Uroš napravio pometnju u saobraćaju - stajalo je u opisu snimka.

"Grozan mi taj mali, još kad progovori - bože sačuvaj", "Bože sačuvaj, bolesno", "Ma ovaj prlja muški rod", "Zamisli napraviš ovakvo stvorenje", "Budala, pih, daleko bilo", "Strašno", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading