JANJUŠU "PALA ROLETNA" U EMISIJI UŽIVO, ŽESTOKO GA ODUVAO! Skandal u studiju, voditeljka ZANEMELA OD ŠOKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popustile mu sve kočnice!

JANJUŠU "PALA ROLETNA" U EMISIJI UŽIVO, ŽESTOKO GA ODUVAO! Skandal u studiju, voditeljka ZANEMELA OD ŠOKA!

Foto: printscreen/RTVPink

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" očekuje nas prava drama, jer su se kao gosti pojavili Anđelo Ranković i Marko Janjušević Janjuš, poznati rijaliti takmičari koji su imali burne svađe i žestoka vređanja tokom svoje borbe u "Eliti".

Iako se ova dva takmičara poznaju još od prve sezone "Zadruge", njihov odnos se znatno pogoršao tokom učešća u "Eliti". Zna se da će njihov susret u emisiji biti ispunjen tenzijom i žestokim raspravama, a gledaoci jedva čekaju da čuju šta će ova dva kontroverzna učesnika reći jedan drugom u lice.

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

Na samom početku emisije ''Narod pita'' gosti voditeljke Ivane Šopić, Anđelo Ranković i Marko Janjušević Janjuš otkrili su kako teku njihovi dani nakon završetka Elite.

- Janjuše, ti si bio u Crnoj Gori, da li si bio prisutan da istoj plaži kada je Taki bio tu? - upitala je voditeljka.

- Ne. Njemu je takođe potreban odmor. Nismo se sreli. Neka odmori - kazao je Janjuš.

- Maja i Stanislav su se pomirili, borave u Crnoj Gori, da li si ih video? - upitala je voditeljka.

- Jesam. Neka, neka su srećni, ja ih video nisam. Nemam šta da kažem o tome - kazao je Janjuš kroz smeh.

Foto: printscreen/RTVPink

Janjuš

Nakon kraktkog uvoda, uključio se i prvi gledalac koji je bocnuo Janjuša u (ne)kulturu i (ne)obrazovanje.

- Anđelo je kulturan i elokventan, s druge strane imamo čoveka koji je nekulturan i ne poštuje žene. Moj favorit bio je Anđelo, a i Anita. Pozitivan uticaj koji je ostvario na nju je evidentan. Janjuš ne vidi gde greši i zašto ne može da dođe do top tri. Da li planiraš da promeniš nešto? Mnoge žene si unesrećio - rekao je Milan.

- Ti mene zoveš da ti ja pričam o Ivu Andriću! Znam da je dobio Nobelovu nagradu i da je napisao "Na Drini ćuprija". Za šta ti mene zoveš?! Da ti kažem kad je izgubio nevinost?! Ne filozofiraj mi, sreće ti! Isti smo, nema nikakve razlike! I mi patimo za ženama, ti i ne znaš kako je meni već dva meseca - besneo je Janjuš.

-Ti se zapitaj zašto žene oko tebe pate - rekao je gledalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

08.08.2024 05:56

FUJ ZA ANĐELA I ZA ANITU...ON JE VEČERAS POKAZAO I DOKAZAO KOJI JE TELETABIS...MISLIM DA ISPRED OGLEDALA NAMESTI FACU I TEKST...I KAO MORON TERA SVOJE...NAUČENO NAPAMET...I ŠTO ŽELE NEOBRAZOVANI I PRIMITIVNI DA ČUJU...NEMA MIMIKE, NEMA GRČA...ZLO NAD SVIM ZLIMA...ČAK JE ANITA MANJE ZLO, JER JE SPONTANIJA, ALI ON JE BUKVALNO KAO ZOMBI...VEŠTAČKA INTELIGENCIJA JE ZA NJEGA POBEDA S DUŠOM...LEPOSAVA JE GENIJE...ZA ANĐELA...