IVANU STIGLE STRAVIČNE VESTI OD ĆERKE LENE! Pomirenje sa Miljanom Kulić ga skupo koštalo, Goca Tržan će morati da reaguje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lena ne želi ni da čuje za Ivana.

IVANU STIGLE STRAVIČNE VESTI OD ĆERKE LENE! Pomirenje sa Miljanom Kulić ga skupo koštalo, Goca Tržan će morati da reaguje!

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon turbulentnih događaja u rijaliti svetu, Ivan Marinković i Miljana Kulić su konačno zakopali ratne sekire. Ivan je nedavno proveo dan u Nišu sa svojim sinom Željkom, nakon što je rešio sukob sa Miljanom. Ovaj potez označava novi početak za njihov odnos, a Ivan planira redovno posećivanje svog sina.

Ivan je istakao da sa bivšom ženom Gocom Tržan i dalje nema dobar odnos. Izjavio je da je situacija sa Gocom teža za saradnju od situacije sa Marijom, te da nije uspostavio kontakt sa Lenom, Gocinom ćerkom. Otkrio je da je imao komunikaciju sa Lenom do prošle godine, ali da se odnosi sa Jelenom, Gocinom ćerkom iz prethodnog rijalitija, nisu naročito poboljšali.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, ATAImages

Ivan Marinković, Goca Tržan i Miljana Kulić

 

- Nisam se čuo sa Lenom. To je tek teška priča. Goca je teža za saradnju od Marije. To je mnogo zeznuto. Ne može ni da se priča na tu temu - rekao je Ivan, pa dodao:

- Lena i ja smo se dopisivali do prošle godine. Osim odnosa sa Miljanom Kulić, Lena mi je zamerala odnos sa Jelenom u prethodnom rijalitiju i to sve što se desilo. Naravno da detetu to nije prijatno... Videćemo - zaključio je on.

Zatim se osvrnuo na pomirenje sa Miljanom Kulić i odlazak u Niš:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

- Uspostavili smo kontakt, malo smo raspravili, prvenstveno Marija i ja, neke stvari. Jedan drugom smo zamerili ono što smo radili. Ona je meni negde oprostila sve to. Zapravo ona je i navijala za to da uspostavim ponovo kontakt sa Željkom, za šta sam navijao i ja i zahvalan sam joj na tome - započeo je Ivan, pa dodao:

- Uglavnom, spustili smo loptu, što je negde i logično i najpametnije. Naravno i sa Miljanom, ona je isto tu. Dogovorili smo se da odem kod njih, mislim da je najbolje rešenje da budem malo tamo, pošto Željko ide u obdanište - objasnio je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cile

08.08.2024 12:02

Ćerka ga se odrekla i ovaj mali će samo dok poraste niko pijanduru nevoli čak ni rođena deca